Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wersja

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytając nas jaka jest wersja, oznajmiasz, że posiadasz piracką wersję Terrari. - MPC Forum nie popiera piractwa więc nie odpowiem na to pytanie, może zmusi cię to do z korzystania z czegoś takiego jak google.

Przejdźmy dalej. Z tego co mi wiadomo to Redigit na pewno planuje zrobić jeszcze parę aktualizacji.

Znalazłem jakiś filmik na YouTube związany z update 1.3 :

Czy warto wrócić ? - Tak szczerze nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie tak, żeby każdemu pasowało. Powiem tak jak umiem. Ja grałem w 1.1.2 i tam miałem wszystko obczajone co i jak co jest najlepsze, a co najgorsze. O wersji tej która jest teraz praktycznie nic nie wiem i ciężko jest mi się przyzwyczaić. Ale do każdej gry warto powrócić, jeśli się chce. Jak grałeś w wersji 1.2 to praktycznie nic się zbytnio nie zmieniło. Dodali kilka nowych bossów i przedmiotów. Myślę, że z lekka pomogłem ci moją wypowiedzią.

Opublikowano

Pytając nas jaka jest wersja, oznajmiasz, że posiadasz piracką wersję Terrari. - MPC Forum nie popiera piractwa więc nie odpowiem na to pytanie, może zmusi cię to do z korzystania z czegoś takiego jak google.

Przejdźmy dalej. Z tego co mi wiadomo to Redigit na pewno planuje zrobić jeszcze parę aktualizacji.

Znalazłem jakiś filmik na YouTube związany z update 1.3 :

Czy warto wrócić ? - Tak szczerze nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie tak, żeby każdemu pasowało. Powiem tak jak umiem. Ja grałem w 1.1.2 i tam miałem wszystko obczajone co i jak co jest najlepsze, a co najgorsze. O wersji tej która jest teraz praktycznie nic nie wiem i ciężko jest mi się przyzwyczaić. Ale do każdej gry warto powrócić, jeśli się chce. Jak grałeś w wersji 1.2 to praktycznie nic się zbytnio nie zmieniło. Dodali kilka nowych bossów i przedmiotów. Myślę, że z lekka pomogłem ci moją wypowiedzią.

tak piracka. Po co mam płacić za tą gre skoro mogę ją mieć za darmo.. Gdzie tu logika.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Czy do tej gry warto wrócić po przerwie? Trochę trudno mi odpowiedzieć na to pytanie. Nie grałem w tą grę z 2 miesiące ale powiem tak. Podczas mojej nieobecności dodano dużo nowych rzeczy, bossów itp. Lecz to co mnie najbardziej mnie by zaciekawiło, to że ludzie zaczeli tworzyć różne mapki survival, escape itp. Więc jednak warto by było powrócić do tej gierki i zacząc wszystko na nowo.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

Według mnie nie warto mnie ta gra troche wnerwia a jak jest coś nowego dodane to nie łatwo ogarnąć polecam ci terrarie 1.1.2 to jest fajna wersja mi się spodobała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...