Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator Coinsów!

Castio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pytanie. Skąd ci ludzie biorą np. 200k coinsów i sprzedają takim łebką codziennie ? Mają generator czy coś ?

Opublikowano

Na stronach z tego typu ofertami. :-)

Podał byś link ? Bardzo proszę.

Mam jeszcze pytanie:

1. Wiesz może o ile jest tam taniej ?

2. To legalne, ale czy sprawdzone ?

Opublikowano

tu:

www.fifa-coin.com

masz 100k coinsów aktualnie za 26 zł (ceny ciągle się zmieniają, jeszcze rano byly za 30 zł ;d), a tymczasem na allegro ludzie sprzedają po 35 zł+, więc kupujesz tutaj większą ilośc, powiedzmy 500k i sprzedajesz na allegro, zarabiając z 30-40zł.

Ale jedna wazna uwaga: na allegro bez pozytywow ciezko sellnac coinsy, ludze raczej kupują od firm.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja jedynie znam jeszcze tą stronę:

www.vipfifa14.com

ale co kilka godzin ceny sie zmieniają, wiec musisz szukac najwiekszych okazji jak chcesz cos zarobic.

Co do tej pierwszej strony co podałem, to mogą chcieć weryfikacji twoich danych i musisz im wysłać zdj jakiegos dokumentu osobistego i jak go trzymasz :) (chodzi im tylko o Imie i Nazwisko, zeby zweryfikowac. Reszte mozna zakryc)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ja jedynie znam jeszcze tą stronę:

www.vipfifa14.com

ale co kilka godzin ceny sie zmieniają, wiec musisz szukac najwiekszych okazji jak chcesz cos zarobic.

Co do tej pierwszej strony co podałem, to mogą chcieć weryfikacji twoich danych i musisz im wysłać zdj jakiegos dokumentu osobistego i jak go trzymasz :) (chodzi im tylko o Imie i Nazwisko, zeby zweryfikowac. Reszte mozna zakryc)

Tam jest bardzo drogo. Znalazłem już parę tańszych.

Opublikowano

No to tu masz jeszcze taniej

http://www.vipfifa14.com/

I strona sprawdzona max 10min i coins są na Twoim koncie

A srr ktoś już podał tą stronę.. Ale dzisiaj porównałem z tą co Ty podałeś i jest taniej.

Mnie interesują ruskie stronki tego typu, czy rzeczywiście jest tak tanio że firmom się opłaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...