Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zetman

sebastosMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2zf52d4.jpg

Kouga Amagi dzięki rozwiniętej technologii i swojej zamożności przeistacza się w superbohatera Alphasza. Jin Kanzaki urodził się nadczłowiekiem i potrafi transformować w istotę zwaną Zet. Obaj walczą z Playerami, potworami stworzonymi przez firmę Amagi, ale niekoniecznie są sprzymierzeńcami.

Rok produkcji : 2012

Typ widowni : seinen

Gatunek : Dramat, Horror, Science-fiction, Akcja, Nadnaturalne

Gdzie obejrzę ? :

http://animeon.pl/anime/zetman/

rmoiyq.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja powiem tylko że anime dla mnie było 9/10 dopóki nie obejrzałem ostatniego odcinka.

Rozczarowało mnie zakończenie ,a mianowicie to ,że za szybko się skończyło + ta końcówka :/

Opublikowano

Rozczarowało mnie zakończenie ,a mianowicie to ,że za szybko się skończyło + ta końcówka :/

Gratulacje bo nie wiem jak to zrobiłeś ale humanistom muszą oczy krwawić podczas czytania tego.

Zetmana polecam każdemu bo ciekawe i jak na japońce to fajna fabuła.

NJxbd4x.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak Vasto polecam faną Shounenów i powiedzmy sobie szczerze, że anime jest dobre ponieważ Jin potrafi sprzedać mocne baty dzięki umi. przekształcania się w Zeta :).

Co do gatunku bo wiem ,że podchodzi pod horror. Z mojej jednak strony tego nie odtczułem. Rozumiem Elfen Lied jako horror to tak :).

Opublikowano

anime jest zajedwabiste i jest 9/10 ale owszem zakończenie jest strasznie szybkie i trochę się więcej po tym spodziewałem typu 2 seria czy coś a nie... ale ogółem fabuła jest spoko ( szkoda że takie krótkie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...