Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty do Katariny - różnice i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Inni mówią, że najlepszy skrypt do katy to ten eXtragoza, ale mi on nie działa, więc używam Pentariny. Jest jeszcze jakiś Katarina - Sinister Blade 2.0... Waszym zdaniem który najlepszy i czym się różnią. Czy ten eXtagoza działa jakoś lepiej niż pentarina?

Opublikowano

A coś jeszcze? Czemu uważasz, że Pentarina to shit, coś więcej, czy tylko to że czasami przerywa ulta? I lepiej wziąć ten skrypt do custom scripts z forum bola, czy to jest ten z BoL Mods / ten z BoL Mods wystarczy?

Opublikowano

Używałem wszystkich i Katarina - Sinister Blade 2.0 zdecydowanie najlepszy. Choć autor nie słynie z dobrych skryptów to ten jest naprawdę dobry. Ma wbudowane jumpwardy (nawet do free warda) więc na linnii jesteśmy nie do zabicia przez junglera już od samego początku gry o ile nie mamy cd na warda i "E" (wystarczy biegać koło minionów a skrypt sam lasthituje miniony z Q i W i nie marnować E bez potrzeby). Auto haras, auto farm, auto ks.. miodzio :)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Używałem wszystkich i Katarina - Sinister Blade 2.0 zdecydowanie najlepszy. Choć autor nie słynie z dobrych skryptów to ten jest naprawdę dobry. Ma wbudowane jumpwardy (nawet do free warda) więc na linnii jesteśmy nie do zabicia przez junglera już od samego początku gry o ile nie mamy cd na warda i "E" (wystarczy biegać koło minionów a skrypt sam lasthituje miniony z Q i W i nie marnować E bez potrzeby). Auto haras, auto farm, auto ks.. miodzio :)

Dasz linka do tego skryptu ?

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Czyli to Sinister Blade 2.0 to coś jak Pentarina? Ktoś używał dwóch i może wypisać różnie - plusy i minusy?

Opublikowano

używałem pentariny i Sinister Blade 2.0 i gdybym mial oceniać

pentarina 6/10

Sinister Blade 2.0 9,5/10 dlaczego nie 10 ? bo zjada mocno fps

Sinister Blade 2.0 ma ruchy ktore człowiek niemial by szans zrobić w żadnym wypadku

Opublikowano

używałem pentariny i Sinister Blade 2.0 i gdybym mial oceniać

pentarina 6/10

Sinister Blade 2.0 9,5/10 dlaczego nie 10 ? bo zjada mocno fps

Sinister Blade 2.0 ma ruchy ktore człowiek niemial by szans zrobić w żadnym wypadku

czy w tym skrycie jest tez harass jako T i combo jako spacja ?

Opublikowano

Czyli Sinister Blade 2.0 to taki jak eXtragoza, tylko plus cośtam jeszcze?

Teoretycznie tak, ale czasem może przerwać ulta przez słaby orbwalking.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...