Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Busou Renkin

sebastosMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2lcs3zm.jpg

Historia zaczyna się gdy Kazuki Mutou próbuje uratować tajemniczą dziewczynę przed atakującym ją potworem. Chłopak umiera, lecz ku jego zaskoczeniu budzi się w akademiku i po przeżyciach, które wziął za najgorszy w życiu sen, idzie wraz z przyjaciółmi i siostrą do szkoły. Szybko jednak okazuje się, że coś jest nie tak. Po lekcjach zostaje ponownie zaatakowany przez potwora, a "Dziewczyna ze snu" - Tokiko Tsumura, ratuje go z opresji i tłumaczy mu całą sprawę. Okazało się został zamieszany w sprawy alchemików i homunculusów, a ona przywróciła mu życie dzięki alchemii. Dziewczyna mówi mu aby wrócił do poprzedniego życia i rusza na potwory kryjące się w w budynku, w którym Kazuki poprzedniej nocy stracił życie. Chłopak wraca do domu, jednak nie chce zostawiać jej samej. Rusza dziewczynie na pomoc i co więcej, zyskuje nową moc...

Rok produkcji : 2006

Typ widowni : shounen

Gatunek : Akcja, Fantasy, Komedia, Przygodowy, Romans

Tematyka : Alchemia, Demony, Przemoc, Super moce, Szkolne życie

Gdzie obejrzę ? :

http://www.animezone.pl/odcinki-online_busou-renkin
http://animeon.pl/anime/busou_renkin/

Materiały informacyjne zaciągnięte z animeon.

rmoiyq.png

Opublikowano

Anime dość fajnie wciągało. Ale tylko na początku. Motylek też mi się podobał.

Od 14 epa praktycznie przewijałem, a to gówno na końcu - już ani nie wspomnę. Nawet motylek przy tym wymiękał.

Opublikowano

Mnie sam fakt motylka i okładki odstraszył na tyle że przez długi czas do tego nie sięgałem i nie sięgnę pewnie, ale kiedyś na pewno obejrzę.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Mnie sam fakt motylka i okładki odstraszył na tyle że przez długi czas do tego nie sięgałem i nie sięgnę pewnie, ale kiedyś na pewno obejrzę.

Motylek jest najzajebistszym tworem jaki tam się "stał", polecam obejrzeć chociażby dla niego xD

417711489342956987022.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...