Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria.pl

Setram

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce porozmawiać o jednej poważnej sprawie
przed chwila rozmawiąjąc z pewnymi osobami na ts stwierdziliśmy że ta gra nie ma sensu głównie chodzi tutaj o [GM]Kiara
dowiedziałem się od nich że Kiara jest z moderatorem forum Remolem i daje mu ekwipunek i sm nawet potwierdził to jeden z GM niestety jego nicku nie podobam bo prosił o anonimowość
jak uważacie jest sens na tym serwerze dalej gry gdy są tu takie faworyzacje?
Proszę o szczere wypowiedzi miałem tu grać ale chyba jednak rezygnuje

Ps. Będzie antyreklama serwera na mpcforum oraz kanałach sławnych osób na youtube np. ZabQu czy KozaKa

Żeby nie było wątpliwości dowód:

http://iv.pl/images/85748548365133338016.png
Opublikowano

przed chwila rozmawiąjąc z pewnymi osobami na ts stwierdziliśmy że ta gra nie ma sensu głównie chodzi tutaj o [GM]Kiara

dowiedziałem się od nich że Kiara jest z moderatorem forum Remolem i daje mu ekwipunek i sm nawet potwierdził to jeden z GM niestety jego nicku nie podobam bo prosił o anonimowość

Ps. Będzie antyreklama serwera na mpcforum oraz kanałach sławnych osób na youtube np. ZabQu czy KozaKa

sławne kanały: zabqu, kozak

no no widze powazna antyreklama.

co do tematu - na kazdym serwerze sa faworyzacje i przekrety co poradzisz.

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie.

Pokaż mi dowody jak możesz, na słowo nikt nie uwierzy.

Chciałbym zobaczyć SS, że któryś z Gm tak powiedział, nick może być zamazany czy jak kto woli usunięty.

Po chuy siejesz takie głupoty, jeżeli nawet dowodu nie pokazałeś?.

To że Remol ma w sygnie tekst, w którym darzy uczuciem Kiare to chyba nic złego?.

Pozdrawiam. Jak coś mi przyjdzie do głowy to napiszę z chęcią.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

"antyreklama" Buhahahahah buhahah sorry ale nie mogłem sie powstrzymać wy i wasze śmieszne strasznie , poczuj sie taki sławny , taki doceniony ( myśl ze dużo możesz ) :D heheheh :P Hooltras olej temat z debilami nie ma co dyskutować

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

"antyreklama" Buhahahahah buhahah sorry ale nie mogłem sie powstrzymać wy i wasze śmieszne strasznie , poczuj sie taki sławny , taki doceniony ( myśl ze dużo możesz ) :D heheheh :P Hooltras olej temat z debilami nie ma co dyskutować

wiem ale ten koleś już z 3 temat tego typu zrobił... to na dłuższą metę jest wkurzające..

PS: Dawno nie gadaliśmy;p Jak tam czarna? kiedy na ślub wpadam?;p

Opublikowano

wiem ale ten koleś już z 3 temat tego typu zrobił... to na dłuższą metę jest wkurzające..

PS: Dawno nie gadaliśmy;p Jak tam czarna? kiedy na ślub wpadam?;p

tym bardziej nie odpowiadaj :) niech się chłopaczyna poci przy kompie :P

PS. Noo pasowalo by pogadać kiedyś :)) Sylwia dobrze siedzi obok :P A zapro na ślub przywiozę Ci osobiście :D

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

No to czekam;p

Jak już gadamy w tym bezsensownym temacie to napisz na gg jutro. Mam pytanko albo wbij na ts do mnie:)

ucałuj Sylwię ode mnie ^^

Opublikowano

koleś, sory ale tak codziennie jak będziesz wymyślał coś nowego to nic ci nie da, co jutro napiszesz że sprzedaje dostęp do bazy i masz na to dowody których nie dasz aktualnie? ;p

oczywiście all w temacie to fake ;d

sygna1.png

Opublikowano

A ja chcę dowody ;d

ps: Hooltras nie jest taki głupi, żeby robić takie cyrki.. ( Na swojej żyle złota ) :)huehue.gif

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

''Antyreklama na kanałach sławnych YT''

A jakoś nie kojarzę tych ludzi co podałeś.

Kiara + Remol = buhahahahahahha To tak samo Jak Gibson + Array = hahhahahahahahahahah

No leże i nie wstaje xD

A kto Ci daje takie Info ??

Pewnie [GM]Gibson ?

hahha xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To że ktoś dodał w sygnaturze że kogoś kocha to nie faworyzacja...

Przedstaw prawdziwe dowody , jeżeli jakiś GM to potwierdził to ma raczej nie lada problem ponieważ to jest szerzenie fermentu na temat danych osób.

PS: Pozdro dla Proboszcza tego miszcza obusiecznego miecza :D

Opublikowano

Boże dziecko...co bana dostales i spine masz..zalosny jestes...współpracujesz z GMem czy byłym członkiem teamu..

Opublikowano

Mam pytanie ten temat to kabaret czy jaki ch... ? :DDDD
Invoria jest poważnym serwerem i zawsze będzie na forum KAŻDY MA PRAWO PISAĆ CO CHCE!
WOLNOŚĆ SŁOWA !? To że ktoś sobie z administracji napisze kooocham cię no i co ?

Japierdole tyle w temacie Strzała ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...