Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat zawiesza się.

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj kolega miał problem bo przy włączeniu combata robil mu sie blue screen, lecz wylaczyl zapore i dzialal. Teraz gdy wejdzie do rozgrywki chodzi mu plynnie na full detalach i zawiesza sie. Nie piszcie ze to wina kompa bo dziala mu bf3 i 4 na ultra.

Opublikowano

Niech wyczyści komputer, głównie wentylator.
Małe programiki typu CCleaner, Odkurzacz by się przydały.

Opublikowano

Oszalałeś ?

Nie odkurzaczem.

Powiedz koledze, żeby skoczył po sprężone powietrze. Wciągnie cos, uszkodzi tą rurą jakiś tranzystor albo druk na płytce.

Sprężone powietrze 600ml to 20 zł.

Opublikowano

Skanuj kompa czy niemasz wirusów .. Wyłącz zbędne programy ..

Jak coś zrób reloga CA . I jak go włączasz wszystkie inne aplikacje powinny być wyłączone .. Polecam Game Booster program, który przekierowuje całą energie na daną gre .

Dzięki niemu możesz polepszyć pracę Combata nawet o kilka FPS

Opublikowano

Pamięć się czasem nie poluzowała? Rozbierz komputer dociśnij te pamięci, ew. 1 przepnij do 2, a 2 do 1. BSOD nie występuje często, to znaczy że coś jest wadliwe. Daj mi pełną specyfikację komputera, wraz z nazwami firm.

Opublikowano

@tequillaa

Napisałem co jest złego w tym odkurzaczu.

@topic

Prawda jest taka, że im gra ma więcej latek i aktualizacji tym gorzej działa.

Jeżeli mówisz, że te bfy działają Ci na ultra i jest to prawda to nieszczególnie wina jest po naszej stornie tylko po zjeban*** aktualizacji.

Ile to razy było w CA, że po jakiejś aktualizacji komuś gra nie działała, a przed chwilą grał w Cryzisa 3 na full detalach.

@Valze

Wydaje mi się, ze to nie jest problem z pamięcią, która jest nie docisnieta albo z pasami do dysku.

Nie ma znaczenia w którym gnieździe sa pamięci.

Jak by to było to xo mówisz to w innych grach tez był by ten sam problem.

Opublikowano

Niekoniecznie @Ed Dog, a przy tym zawieszeniu wyskakuje jakiś błąd? Czy tak szarzeje? Mało opisane, nie wiem co o tym myśleć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...