Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon.

move1923

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam mam taki problem ze przerywa mi micro juz raz zrobilem

Moj komputer>dysk c> steam>SteamApps>Common>Hife-lige>cstrike>config

i tam wklejalem to:

voice_maxgain "5"voice_avggain "0.500"voice_scale "5"voice_fadeouttime "0.100"voice_profile "0"voice_showchannels "0"voice_showincoming "0"voice_enable "1"voice_dsound "0"voice_overdrive "2"voice_overdrivefadetime "0.400"voice_recordtofile "0"voice_inputfromfile "0"voice_modenable "1"voice_clientdebug "0"voice_loopback "0"

ALe znowo mam ten sam problem ze mi przerywa micro to nie jest wina mcro bo na ts mi normalnie dziala

probowalem zrobic to samo co na gorze i wyskoczylo mi takie cos:

Nie można odtworzyc pliku d:/Steam/steamaps/common/hife-life/cstrike/config.cfg.

Upewnij sie /czy ścieżka i nazwa pliku sa poprawne.

PRosze o pomoc !!! :D

Opublikowano

Przerywa ci mikro w cs tylko ?

Jeśli tak to wbij w panel sterowania -- Sprzęty i dźwięki --- Dźwięk --- Nagrywanie --- kliknij właściwości --- zaawansowane i tam sobie wybierz format dźwięku jeśli nie pomoże to w nagrywanych jeśli masz 2 ikonki mikrofonów to jeden wyłącz

Opublikowano

Jak usuwam cs z komputera i instaluje na nowo i wklejam to do configu to mam wszystko ok a na 2 dzien to samo mam ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...