Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ghwww

dreszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przejdę od razu do rzeczy. Wczoraj jeszcze wieczorem grałem sobie na ghwww i wszystko ładnie śmigało... Dzisiaj rano próbuje sobie wbić na serwer... Weszło mi do wybierania postaci wybieram ją i czekam z 20 min i nic... Wyszedłem z metka wszedłem jeszcze raz i teraz piszę błąd podczas łączenia z serwerem... :huh: W czym jest problem? Serwer off? Może trzeba nowe spolszczenie?

Ps. Spolszczenie mam od kaje11 ;)

Za pomoc będą + B)

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Raczej serwer off bo mnie cały czas na nim wywalało i innych też wiec serwer off ^^ tymczasowo ^^

Dzięki + dla Ciebie B)

Poczekamy tak ze 2h i zobaczymy... Teraz loguje mnie na postać ale jak ją wybieram to nic :rolleyes:

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

oki serw już chodzi wiec wbijaj i graj ^^

Gdzieś cie widziałem a ogólnie ten nick :unsure: Mój nick to Kjujik jak co :D

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

mam tak dośc często! chodzi o to że założyciele Ghwww zjechali trochę logowanie :huh: czasami jest po wylogowaniu sie błąd ale wystarczy poczekac jakąś minute czasami nawet mniej i powinno normalnie zalogowac B)

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

Serwer chyba już całkiem się psuje ;/ niestety takie lagi tam są ;/ nawet do kowala w DT nieda się dojechać :(

Opublikowano

Serwer chyba już całkiem się psuje ;/ niestety takie lagi tam są ;/ nawet do kowala w DT nieda się dojechać :(

Mnie jakieś 2h temu na piętrze z kowalem wywaliło... Wczoraj podczas bicia metka w red lesie wyrzuciło mnie i błąd podczas łączenia a metek w 50% ubity :angry:

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Nom to jest takie denerwójące dlatego ja już tam niegram ;/ przez całe feriie próbowałem ninją dojechać do kowala aby ulepszyć hwanga i noże a tu wielkie gówno ;/

Opublikowano

Serwer jest spoko co wy gadacie i te lagi na pewno są od waszego łącza może trochę od serwera, mnie np. nie wywala z gry a w expieniu są 1 sekundowe opóźnienia i to tyle...

A serwer off nadal? ja zalogowac się nie mogę a wczoraj było jak najbardziej norma

Opublikowano

Serwer jest spoko co wy gadacie i te lagi na pewno są od waszego łącza może trochę od serwera, mnie np. nie wywala z gry a w expieniu są 1 sekundowe opóźnienia i to tyle...

A serwer off nadal? ja zalogowac się nie mogę a wczoraj było jak najbardziej norma

Od łącza moje raczej nie bo mam 5mb/s <_<

Tak ps. czemu rano tylko na chinolu da sie grać? :unsure:

PS2. Istnieje jakiś sh żeby można było grać na chińsdkim cliencie?

Wiem że nie wolno prosi co hacki więc spytam tylko o jego nazwe :D

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

@Up

Na razie tak,ale to raczej dłuższy reset

Serwer nie jest off i nie ma reseta <_<

Da sie grać ale jedynie na chińskim cliencie :angry:

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Ja ogółem sram na privy,cieszysz się swoją 90+ z pro eq i nagle pizdu,niema ! Res serva

wgl te lagi itp , mam za słabe nerwy

Ave PL ;)

Szukam ogarniętych ludzi do gildii na S28

SF Game (o ile wystartuje)

3 awki dziennie :)

Opublikowano

Ja ogółem sram na privy,cieszysz się swoją 90+ z pro eq i nagle pizdu,niema ! Res serva

wgl te lagi itp , mam za słabe nerwy

Ave PL ;)

A mi sie właśnie to podoba B)

Masz high lvl tracisz postać i od nowa nie nudzi się ale czasami może zdenerwować :P

Ale ja już tyle postaci straciłem że szok począwszy od newlongju po u1u1 ghww i inne longja, że sie przyzwyczaiłem :lol:

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Panowie serw on?? nowe spol?? powiedzcie bo jestem w czarnej kropce xD

Serwer on ale tylko na chińskim cliencie...

Doszły mnie słuchy o spolszczeniu jak znajde to wstawie tutaj :D

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

A mi właśnie stare spolszczenie działa ;) Postacie zostały :D fajnie

@spol działające :)

spol

http://www.speedyshare.com/files/21122393/ghwww_by_satanxmetin.exe

skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/ef763c91a069575ab6105cab6302665e487c5f49c4257a28544ec09dd76dcdfd-1266519370

Chcesz zacząć grać w League of Legends? Skorzystaj z tego linka: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4fe6290d08dcd961505763

To nic nie kosztuje a mnie pomoże : >

;]

Opublikowano

A mi właśnie stare spolszczenie działa ;) Postacie zostały :D fajnie

@spol działające :)

spol

http://www.speedyshare.com/files/21122393/ghwww_by_satanxmetin.exe

skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/ef763c91a069575ab6105cab6302665e487c5f49c4257a28544ec09dd76dcdfd-1266519370

Te spolszczenie nie jest przyadkiem do ghwww s1?

Bo mi podczas logowania wyświetla się, że to konto nie istnieje :unsure:

1314539894-U88990.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...