Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sida's Auto Carry - Co i jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam takie pytanie otóż od niedawna testuję sobie BOL'a i natknąłem się od niedawna na SAC, właściwie jako nowy użytkownik bota chciałbym dowiedzieć się co dodaje i na czym polega Sida's Auto Carry. Z Góry dziękuję za odpowiedź :)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

Większy skrypt, do którego nie potrzeba vipa, ani nie trzeba płacić. Naciskasz spacje i postać gra za ciebie, farmi, harassuje etc. Można dodać do tego skrypty SAC (dodaje się je do folderu bibliotek chyba).

Opublikowano

Większy skrypt, do którego nie potrzeba vipa, ani nie trzeba płacić. Naciskasz spacje i postać gra za ciebie, farmi, harassuje etc. Można dodać do tego skrypty SAC (dodaje się je do folderu bibliotek chyba).

A trzeba to ustawiać czy od początku wszystko robi sam? I czy działa to na każdą postać, czy trzeba pobierać skrypty. Bo chciałbym zagrać przykładowo Vayne, bot farmiłby za mnie?

Opublikowano

A trzeba to ustawiać czy od początku wszystko robi sam? I czy działa to na każdą postać, czy trzeba pobierać skrypty. Bo chciałbym zagrać przykładowo Vayne, bot farmiłby za mnie?

Czy co trzeba ustawiać od początku? Do Vayne lepszy jest Vayne's Mighty Assistant. W spisie skryptów na postacie na mpc forum i forum bola masz niżej wypisane skrypty do saca.

Opublikowano

Do SAC: Revamped (jest jeszcze SAC: Reborn płatna wersja SACa) pobierasz plugin Vayne wrzuca się go do folderu gdzie masz wszystkie biblioteki (common). Odpalasz potem SAC jak każdy inny skrypt i w grze działa na shift - menu na spacji walka czyli ult + auto attacki wraz z orbwalkingiem (jak nie wiesz co to zobacz na yt) będzie biło osobę która jest najbliżej Ciebie według priorytetów czyli zazwyczaj ADC > APC > SUPPORT > JUNGLER > TOPER . Na C farma - trzymasz C i SAC będzie za Ciebie lasthitował, na X - tryb mieszany czyli farmienie i harrasowanie przeciwników. Do tego używa się zazwyczaj skryptu Vayne's Mighty Assistant który ma funkcje auto-condemn czyli automatyczne stunowanie na E w momentach zagrożenia cc czy powiedzmy podczas zabijania kogoś - zawsze perfekcyjnie trafi w scianę/turreta/nexus itd.

Czy co trzeba ustawiać od początku? Do Vayne lepszy jest Vayne's Mighty Assistant. W spisie skryptów na postacie na mpc forum i forum bola masz niżej wypisane skrypty do saca.

Do Vayne używa się SAC: Revamped i Vayne Mighty Assistant razem albo SAC: Reborn (płatny) osobno ponieważ nie wspiera VMM , albo Marksman Mighty Assistant (płatny) również osobno. Do SACa są pluginy - Sac jest skryptem.

Opublikowano

Czyli gdybym miał SAC (Darmowy) i Vayne Mighty Assistant to wszystko za darmo by śmigało? Zależy mi, żeby stunował przeciwników, bo na samym SAC'u czasami się denerwowałem, bo zamiast zrobić jakiejś super akcji padałem, a zdażały się również przypadki, że cudem zabiłem kogoś, gdyż trzymająć spację bot nie atakował i musiałem sam dobić przeciwnika. Wolałbym, żebyś mógł mi wyjaśnić jak wszystko poprawie wgrać, żeby śmigało jak należy, rzecz jasna jeśli masz ochotę:)

Opublikowano

do vayne nie potrzebujesz pluginów :) wrzuć kod skryptu sac do custom scripts->new script. Vayne Mighty Assistant tak samo (oba to normalne skrypty które ze sobą współpracują) i tyle.

Osobiście nie polecam bo darmowa wersja SAC jest w tej chwili słaba i ciężko coś nią ugrać. Sprawdź sam.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

do vayne nie potrzebujesz pluginów :) wrzuć kod skryptu sac do custom scripts->new script. Vayne Mighty Assistant tak samo (oba to normalne skrypty które ze sobą współpracują) i tyle.

Osobiście nie polecam bo darmowa wersja SAC jest w tej chwili słaba i ciężko coś nią ugrać. Sprawdź sam.

Radovan zrobił do niej update, teraz działa trochę lepiej.

Opublikowano

Radovan zrobił do niej update, teraz działa trochę lepiej.

tak tak wiem, używam tej wersji "Sida's Auto Carry: Revamped - 3.15 update v4 by Radovan" ale i tak ssie :D jakoś słabo mi lasthituje.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

tak tak wiem, używam tej wersji "Sida's Auto Carry: Revamped - 3.15 update v4 by Radovan" ale i tak ssie :D jakoś słabo mi lasthituje.

To trochę dziwne, bo SAC + Sivir z runami spokojnie robi 90 cs w 10 minucie. ;s

Opublikowano

To trochę dziwne, bo SAC + Sivir z runami spokojnie robi 90 cs w 10 minucie. ;s

aż zagrałem z ciekawości sivir, i ssie ten ulepszony sac, mimo że miałem ustawione Q i W do farmy to w 10 minucie z jednym powrotem do bazy i przewagą na linii miałem 60cs cały czas farmiąc w miare możliwości. Trzymam V (push) jak miniony mają dużo hp, a jak widzę że ich życie spada to wciskam X, żeby dobił, ale w 30% przypadków za późno używa AA przez co moje creepy zabijają wrogie a ja nie dostaje kasy :/

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

@up ja osobiście do last hitów polecam Ci klawisz "C" dzięki czemu lasthity są tylko z aa i wychodzi to lepiej :P Opcja push zawsze traci dużo minionów gdyż tak jak sama nazwa mówi jest do szybkiego spushowania/odpushowania linii

Opublikowano

wiem, nigdy nie trzymam V(push) jak creep ma mało życia, ale jechać tylko na "C" czy "X" nie można jak wróg nam pushuje linię. Sęk w tym że nawet na X  czy C nie dobija wszystkich minionów. Tzn czasem AA leci za późno w momencie śmierci creepa.

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...