Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Internet, komputer

12kzhita

Pytanie

Opublikowano

Witam mam bardzo duży problem , otóż od pewnego czasu gdy gram w obojętnie jaką gre albo nic nie robie ! wywala neta calkowicie albo ping sięga 10000+ Gadałem z dostawcą neta i gadał ze cos z mojego komputera jakis plik czy cos zżera mi łącze cały czas jest obciązenie na max także Próbowałem usunąc te ,,pliki'' , skanowac skanowałem avastem itp . Nadal to samo. Pomocy

2 Problemm

Od Czasu do czasu gdy gram w gry przez 1-2h To robi sie czarny obraz i po chwili wyskakuje Sterownik Karty Graficznej przestał Działać

Specyfikacje

GTX 660 Ti Asus DCII

Phenom II 250 3 Rdzenie

Msi 790 FX -GD 70

Deus G1 500 W

Ram 4 GB

Za Pomoc Limit Like!

1374504508-U558502.png

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Skan komputera (na 50% masz virusa)

2. Defragmentacja dysku

3. Usuń wszystkie programy typu "reklamy" (czyli jakieś dodatkowe apki, które zainstalowały się same podczas instalacji czegoś innego)

4. Oczyść komputer, router oraz gniazdka internetowe z kurzu, a następnie system ccleanerem

5. Sprawdź czy kabel internetowy nie jest uszkodzony

Jak nie pomoże, to pozostaje chyba tylko format

A co do tych sterowników, to zaktualizuj je, sprawdź czy wiatrak na karcie się kręci (jeśli karta takowy posiada) i spróbuj jeszcze raz, a jak nie pomoże to znaczy, że karta graficzna padła, albo jest za słaba i po prostu nie wyrabia przy twoich grach ;)

nie pomogło

1374504508-U558502.png

Opublikowano

1. Skan komputera (na 50% masz virusa)

2. Defragmentacja dysku

3. Usuń wszystkie programy typu "reklamy" (czyli jakieś dodatkowe apki, które zainstalowały się same podczas instalacji czegoś innego)

4. Oczyść komputer, router oraz gniazdka internetowe z kurzu, a następnie system ccleanerem

5. Sprawdź czy kabel internetowy nie jest uszkodzony

Jak nie pomoże, to pozostaje chyba tylko format

A co do tych sterowników, to zaktualizuj je, sprawdź czy wiatrak na karcie się kręci (jeśli karta takowy posiada) i spróbuj jeszcze raz, a jak nie pomoże to znaczy, że karta graficzna padła, albo jest za słaba i po prostu nie wyrabia przy twoich grach ;)

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...