Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie wardowac w s4

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brushe zostały dostosowane więc tak naprawde każdy brush warto wardować + rzeke, ale jeśli to Ci nie wystarcza to zaraz zrobie kropki na mapie i je wrzuce.

@Edit niemoge znaleść nowej mapy s4, więc opisze mniej wiecej gdzie stawiać wardy :

pit dragona i barona

brush nad dolnym red buffem i brush pod górnym red buffem

2 tri brushe na topie i bocie

brush koło blue buffów

i jeszcze 2 krzaki które prowadzą do barona i dragona, zależy czy idziesz z dołu lub z góry.

Myśle że domyślisz się o jakie mi krzaki chodzi :P jak dasz mi mape s4 SR to ci zrobie kropki na niej.

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Ja juz to Bushe albo Treebush.

Warduj tam gdzie spodziewasz się ganka. Trinkety stawiaj w 3 - 5 minucie kiedy enemy jungler już jest w stanie zrobić ci wbitę na lejna.

Opublikowano

zakladajac, ze masz tylko 1 trinketa, to od 3-4 minuty wstawiaj go na bushe od rzeki, jak grasz od lewej (blue side), to na bocie mozesz na tego tribusha nad Twoim turretem na bocie, jak od strony prawej (purple side) to w tribushu pod Twoim turretem na topie, to zalezy czy masz agresywnych enemy.

Opublikowano

Na mapie

Twoim mottem w sygnaturze. Uświadamiam sobie, że napisałeś to po to, żeby było. Radze zastanowić się nad sobą. To, że sobie pospamujesz i dostaniesz kilka postów więcej, ponabijasz forumową range nie czyni z Ciebie osoby wartościowej dla tego forum.

#Topic:

Polecam przeczytać: http://leagueoflegends.how2play.pl/poradnik-supporta-jak-wardowac-czesc-1/

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Jako jungler powinieneś zwardować swoją lub przeciwną rampę (to między campem duszków a redem mniej więcej) zależnie od zapędów przeciwnego junglera.

Opublikowano

Ja jak gram suportem to daje pinka : na baronie lub od mida na górze i na dole w tym pojedynczym bushu (prawie zawsze wytrzymuje do końca gry) ,a sighstonem warduje busha za redem i rzekę koło dragona .

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ja jak gram suportem to daje 3 pink wardy: na baronie ,od mida na górze i na dole w tym pojedynczym bushu (prawie zawsze wytrzymują do końca gry) ,a sighstonem warduje busha za redem i rzekę koło dragona .

mozna postawic tylko 1 pinka;)

@topic tribush ,ward przy blue,redzie,baronie, dragonie

Opublikowano

Warduj nie w bushu, a na środku przy wejściu tri, lub w tri ponieważ zdecydowowanie dają większą wizję! Zawsze wardować dragona/barona i enemy jungle, oraz zawsze w głowie miej zapisane Timery spawnów. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Twoim mottem w sygnaturze. Uświadamiam sobie, że napisałeś to po to, żeby było. Radze zastanowić się nad sobą. To, że sobie pospamujesz i dostaniesz kilka postów więcej, ponabijasz forumową range nie czyni z Ciebie osoby wartościowej dla tego forum.

#Topic:

Polecam przeczytać: http://leagueoflegends.how2play.pl/poradnik-supporta-jak-wardowac-czesc-1/

Tak moim życiowym celem jest mieć range na tym forum która chuja mi da.

Dzięki. Teraz to sobie uświadomiłem.

I tak podtrzymuje ,że wardy powinno stawiać sie na mapie ale widze że jakiś mod w to nie wierzy ;_;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...