Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, znowu ja.

Postanowiłem sobie zakupic VIP'a. Mam problem, mam stare konto na Paypal'u i z fałszywymi danymi, kiedyś je zalozyłem, nie wiem po co. Mianowicie, pamietam e-mail, itd. I zalogowałem sie bez problemu, i postanowiłem doładowac 20 PLN, na konto Paypal, kliknąłem błyskawiczne doładowanie, itd. Przekierowało mnie na stronę mojego banku, wykonałem przelew (dane były pokazane), ale właśnie się doczytałem, że... dane na koncie paypal, muszą byc takie same jak na koncie bankowym. Czyli jak mam na koncie paypal, np. Piotr Kowalski, a na koncie, Mariusz Motyka, to nie przeleje mi pieniędzy?

Przelew wykonałem, przelałem 20 PLN, a pieniędzy nadal nie ma.

Bardzo ważne, wiem, że dla niektórych 20 zł, to byle co, ale dla mnie to akurat nawet coś, jak przeznaczam na gry, dzięki z góry.

Opublikowano

przelew od 1-3 dni trwa . Jesli wczoraj zrobiles to do wtorku czekaj .

Skoro jest doładowanie błyskawiczne i doładowanie kilkudniowe, to czym to się różni?

Dostałem wiadomośc, na e-maila, że doładowanie się nie powiodło i zwrócą mi pieniądze w ciągu 6 dni. Nie doładują mi pieniedzy, bo mam inne dane na koncie Paypal, a inne na bankowym. Do zamknięcia.

Opublikowano

Eh, znowu problem. Mam 5.24 USD, chcę kupic VIP'a, za 5 USD, wybieram "No Subsription", bo nie mam tej karty, itd. Wiec wybieram, ten "no", loguje sie na paypalu, i wyskakuje mi blad " "Niestety, nie możemy teraz wysłać tej płatności.", i pod tym "Niestety, w tej chwili nie możemy przetworzyć płatności za pośrednictwem Twojego konta PayPal. Powróć do witryny handlowca i spróbuj użyć innej formy płatności (o ile jest dostępna).

" miał to ktoś kiedyś? Co mam zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...