Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 13

Bambus.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto kupować teraz fifę 13 ? Najbardziej zalezy mi na ultimate team a wyszła 14 więc na 13 może być mały ruch na FUT, co radzicie ?

Opublikowano

Nie jestem przekonany czy fifa 14 mi pójdzie, mam 3 letniego laptopa Grafike Nvidia geforce 1gb 3 gb ramu Procek intel core i3 2,1 ghz

Opublikowano

Nvidia Geforce gt 520m + intel bo to lapek, a no i przy PES 2013 miałem problem że zamiast karty graficznej z Nvidii wykrywało kartę intela i nie chciał działać :/

Opublikowano

właśnie samsung i boje się że kupię wydam tą stówę i nie będzie chciało działać :/ Śmieszne jest to że inne gry typu Far Cry Assassins Creed działają bez problemu :/

Opublikowano

Wiadomo, że będą problemy skoro będziesz miał dużo gier.

Usuń te gry, które są ci zbędne.

Ogólnie najlepiej sformatuj tego Laptopa i zainstaluj tylko niezbędne pliki oraz FIFĘ.

Spokojnie pójdzie, kupuj 14 !

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Nvidia Geforce gt 520m + intel bo to lapek, a no i przy PES 2013 miałem problem że zamiast karty graficznej z Nvidii wykrywało kartę intela i nie chciał działać :/

Wystarczy skonfigurować przełączenie grafiki z zintegrowanej na dedykowaną.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Wystarczy skonfigurować przełączenie grafiki z zintegrowanej na dedykowaną.

To nie takie proste. Mój kolega też ma Samsunga i raz karta mu działa, a raz nie działa.

Down Więcej pytań do użytkownika Kicława ;) .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

To nie takie proste. Mój kolega też ma Samsunga i raz karta mu działa, a raz nie działa.

Wystarczy wejść w konfiguracje przełączania grafiki i ustawić na wysoką wydajność zamiast oszczędzania energii.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

próbowałem już na wiele sposobów temu zaradzić ale nic nie pomogło, na laptopie nie mam obecnie żadnych gier, zobaczymy co będzie zaryzykuje

Opublikowano

próbowałem już na wiele sposobów temu zaradzić ale nic nie pomogło, na laptopie nie mam obecnie żadnych gier, zobaczymy co będzie zaryzykuje

Napisz do użytkownika Kicław. On miał ten problem i go rozwiązał.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Może ściągnij fifę 14 w wersji demo i zobacz czy działa.

Demo ma inne wymagania.

Mi na laptopie DEMO śmigało, a FULL nie ;) Wydałem jak Debil kasę ;)

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc, Kicław trochę mi pomógł :) Fifa zakupiona i śmiga na najwyższych :) Na razie.. Zobaczymy czy zawsze będzie działać :) Do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...