Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boku sms

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam dziwną sytuację i nie wiem czy to może być od tego, mianowicie chciałem kupić fundsy za sms i wysłałem lecz wyskoczył błąd, przypomniało mi się że nie mam nic na kącie więc doładowałem, a teraz bez wysyłania sms'a zżera mi jakieś 4gr na sekundę i nie wiem czemu, jak tak dalej pójdzie to mi cały hajs zeżre, jak to zatrzymać ?

Opublikowano

Chyba nie zatrzymasz, samo przestanie.

Hej, mam dziwną sytuację i nie wiem czy to może być od tego, mianowicie chciałem kupić fundsy za sms i wysłałem lecz wyskoczył błąd, przypomniało mi się że nie mam nic na kącie więc doładowałem, a teraz bez wysyłania sms'a zżera mi jakieś 4gr na sekundę i nie wiem czemu, jak tak dalej pójdzie to mi cały hajs zeżre, jak to zatrzymać ?

@rallyplayfew

Szczeliłem to na czerwono żeby zauważył błąd, nic nie poprawiałem.

Kutangens taki trudny ;____;

Opublikowano

KONTO SIĘ PISZE. To nie contanges czy tanges, czy inne matematyczne rzeczy :P

Nie zatrzymasz, chyba zerze ci te 7 zł.

Opublikowano

Powinno za jakiś czas przestać. Sam tego nie przerwiesz. Zanim byś napisał do EA i oni by zareagowali, to to samo się skończy.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Jak sprawdzasz stan konta zawsze ci pobiera 4grosze tak juz jest to nie zaden blad ,ani nic innego :P

Gdzie tak jest? o_O W Orange jest za darmo...

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...