Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile gracie w lola

Bóg czlowiekowi

ile gracie rundek w lola   

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. rundke ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wygrywam to sporo. Gram tylko w LoL'a inne gry mi się nie podobają/nie przypadają do gustu. Średnio 5 rundek na dzień.

Opublikowano

od Pon-Piąt. 1/2 rundę chyba że wolne w pracy to trochę więcej zależy czy siedzę w domu.
a w weekend hmm 5-15 chyba że uderzam w tango :D

Opublikowano

Jestem nolifem więc niepaierzam ile się da. :) Według mnie lol jest hobby a nie durną grą jak Metin.

Porownywac gre MMORPG do MOBA, to tak, jak porownywac silnik frostbite3 do silnika w saperze- geniusz.
Opublikowano

ja pierdole ale idiotyczny temat.... jak jest czas to można zagrać 10 a jak nie ma to 0 ja pierdole, serio... tak samo jak nienawidzę innych pytań typu ile razy dziennie coś robisz...

@antyłarn

gram 15 dziennie

Opublikowano

Gram ile chcę mi się. czasami do 3 rund dziennie a czasami do 6 - 8 . Nie robię sobie żadnych ograniczeń ile mogę zagrać rund dziennie jak nie którzy z moich znajomych żeby się dowartościować że nie są ''NOŁ LAJFAMI'' :)

damjian.png

Opublikowano

To po cho tutaj wchodzisz idioto : ) jak ''ja pierdole ale idiotyczny temat.... jak jest czas to można zagrać 10 a jak nie ma to 0 ja pierdole, serio... tak samo jak nienawidzę innych pytań typu ile razy dziennie coś robisz... ''

1393532913-U1060386.png

Opublikowano

Różnie, czasem ponad 10+, a czasem zaledwie 1-2. Zależy od wolnego czasu, chęci i osób ;p

Opublikowano

Porownywac gre MMORPG do MOBA, to tak, jak porownywac silnik frostbite3 do silnika w saperze- geniusz.

Więc już nie mogę stwierdzić, że LoL przeważa nad Metinem, a Aion nad Diablo, bo to inne gatunki?

@topic

Zależy od dnia, czasami wcale, czasami wiele rund.

Opublikowano

4-6 rundek, zależy czy się wcześniej nie wkurwie ;d A jak nawet dobrze mi idzie to mogę z 10rundek ;)

Logo.JPG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...