Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak znaleźć serwer?

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak znaleźć serwer żeby na mapie koth_viaduct była możliwość na jakieś nwm 10 minut przykładowo dostać vipa? Taka możliwość raz na jeden dzień

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Wejść na jakiś serwer z tą mapą i kupić vipa. Żaden serwer nie rozdaje vipów za darmo (Zwłaszcza raz dziennie). A tak wgl. to po co ci vip akurat na tej mapie. Z tego, co wiem na większości serwerów vip daje slota i czasami efekt unusual na czapkę. Chyba, że chodzi ci o serwery premium, na których połowa graczy to boty. Na takich tym bardziej nikt ci nie da darmowego vipa.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Chodzi mi że wchodzisz na serwer i na dane ip przypisuje darmowego Vipa, nie na stałe. Możesz robić wszystko co VIP, np Szpiegiem masz nieskończony cloak i to trwa przez 15 minut. A potem Ci piszę, że jak chcesz VIP'a to kup. Na drugi dzień znowu 15 minut. O to mi chodzi

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Chodzi mi że wchodzisz na serwer i na dane ip przypisuje darmowego Vipa, nie na stałe. Możesz robić wszystko co VIP, np Szpiegiem masz nieskończony cloak i to trwa przez 15 minut. A potem Ci piszę, że jak chcesz VIP'a to kup. Na drugi dzień znowu 15 minut. O to mi chodzi

Czyli mówisz o gównianych serwerach premium. Jedyne, jakie znam to saigns i night team. Saings kiedyś (z 1,5 roku temu) chyba dawał vipa na godzinę co tydzień. A teraz to nie mam pojęcia. I dobrze ci radzę, nie graj na tym syfie.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Graj chłopaku na normalnych serwerach a odbij od syfów premium. :)

Tam gra 98% botów z czego 2% to także boty z Administracji...

Vipa nigdzie za darmo nie dostaniesz, i to nawet dobrze. :D

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Czyli mówisz o gównianych serwerach premium. Jedyne, jakie znam to saigns i night team. Saings kiedyś (z 1,5 roku temu) chyba dawał vipa na godzinę co tydzień. A teraz to nie mam pojęcia. I dobrze ci radzę, nie graj na tym syfie.

Nighteam kiedyś dawał za free za samą rejestrację na forum ale to parę lat temu i sam nie wiem czy prawda bo zawsze miałem wyje_ne na taki chłam. Na saigns jest magic vip premium ultra cuś?

Trudno ale dajcie mi ip takiego serwera, moja sprawa gdzie gram..

Jeżeli jesteś na poziomie botów to nikt na tym forum nie będzie Cię zatrzymywał. Powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...