Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Autoit v3 - Pełny poradnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1391273891-U612533.png
1391273973-U612533.png

Niedługo więcej odcinków... Piszcie mi czego nie wiecie, co chcielibyście bym poruszył w tym poradniku!

Minecraft to moje życie ;!

Opublikowano

1. "Język jaki piszemy w AutoIcie" - TO NIE JĘZYK. To skrypt, a autoit to język bardziej skryptowy niż programowania (z powodu budowy samego programu .exe)

Czym nagrywasz?

Ogólnie tut jest k, oprócz tej małej literówki. Kontynuuj :D

W razie czego konsultuj się ze mną bo już naprawdę ogarnąłem ten język w 90% ;)

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Właściwie to masz rację... Muszę się bardziej pilnować. Myślę że pełną nazwą mogłoby być język skryptowy, gdyż sam AutoIt skryptem nie jest :)

Jeżeli jednak masz jakieś pomysły - o czy mogę zrobić następne części to pisz śmiało... Ja zaplanowałem sobie kilkanaście odcinków, ale pewnie wyjdzie więcej.

Opublikowano

Druga część - tym razem o zmiennych. Piszcie, jeżeli macie jakieś wątpliwości, pytania, prośby.

Opublikowano

Poradniki są świetne, mógłbyś tylko troche podgłośnić mikro według mnie. I taka propozycja na nastepny odcinek: MouseClick, MouseMove, MouseClickDrag, oraz np. hold :)

Opublikowano

Poradniki są świetne, mógłbyś tylko troche podgłośnić mikro według mnie. I taka propozycja na nastepny odcinek: MouseClick, MouseMove, MouseClickDrag, oraz np. hold :)

Dziękuję za miły komentarz. Spróbuję poprawić mikrofon, a co do MouseClick / Move to trzeba trochę poczekać. pokaże to w formie ciekawostki, ponieważ większość skryptów można napisać tak by działały w tle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...