Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] KoroKy, lubieponczki

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki super.

Miałem ważną sprawe z użytkownikiem, tera nawet nie wiem jaki ma nick.

Tera pewnie czeka mnie kolejny ban na to konto.

Super logika, najpierw musiałem się męczyć z odzyskiwaniem konta, z którego nie korzystam (no bo przecie nie pamiętałem hasła...), bo na drugim dostałem bana, i dałeś perma na dwa.

Rozumiem przestrzeganie regulaminu ale to jest przesada, 0 moralności.

Wiesz ile straciłem?

Dzięki.

Pozdrawiam administracje mpc, 0 moralności i zrozumienia.

Opublikowano

Dzięki super.

Miałem ważną sprawe z użytkownikiem, tera nawet nie wiem jaki ma nick.

Tera pewnie czeka mnie kolejny ban na to konto.

Super logika, najpierw musiałem się męczyć z odzyskiwaniem konta, z którego nie korzystam (no bo przecie nie pamiętałem hasła...), bo na drugim dostałem bana, i dałeś perma na dwa.

Rozumiem przestrzeganie regulaminu ale to jest przesada, 0 moralności.

Wiesz ile straciłem?

Dzięki.

Pozdrawiam administracje mpc, 0 moralności i zrozumienia.

Jaka przesada? Można używać tylko jednego konta.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No tak, mam ważną sprawe i starałem się odzyskać stare konto Lol.

Dostałem bana na 7 dni i nic nie mogłem zrobić. Jedyną szansą na komunikacje z użytknowikiem, co mogłem innego zrobić? Jak się bana dostanie to nawet w swoje wiadomości nie można sprawdzić co jest w ogóle beznadziejne. Rozumiem wysyłać ale przeglądać swoją skrzynke...

Ważna sprawa, ale nikt pomóc nie może. Korzystanie z dwóch kont? Teoretycznie i praktycznie z dwóch nigdy nie korzystałem, założyłem konto>zapomniałem passów, cięzko je odzyskać>założyłem drugie, zapominając o pierwszym>dostałem bana na druge>odzyskałem pierwsze, po ciężkich przeżyciach xD.

Ban nie słuszny moralnie w 100%

Przestrzegać regulamin, ale gdzieś granica panowie jest.

Opublikowano

Jeżeli dostales bana czasowego to musisz odczekać do końca blokady. Nie interesuje mnie to czy miałeś jakąś ważną sprawę, każdego obowiązuje regulamin. Ban zostaje.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...