Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowy interface Visteria!

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Na naszym serwerze będzie dostępny autorski interface clienta.

Jest on powiązany bezpośrednio z wyglądem strony serwera.

Nad stworzeniem tego interface pracowaliśmy sporo czasu i mamy nadzieje, że się wam spodoba.

Interface będzie modyfikowany pod względem dodawania nowości do clienta i poprawek graficznych.

Tak oto prezentuje się nowy interface:

t54wnd.jpg

Zapraszamy na naszego fanpage:

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Fajny, nawet zaje3isty :P

Ale jedno mi się nie podoba, kulki z doświadczeniem :c.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Nie lubię się radzić na MPC Forum, ale muszę was spytać o rade :D

Jaki kolor tekstu tego białego proponujecie?

My myśleliśmy nad łososiowym.

A może po prostu zostawić to tak jak jest?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

ładnie to wygląda tylko tam jak masz pokój to go lekko zakrywa :P zbędny bajer w nim jest bez tych dodatków byłoby lepiej reszta ładna ale w sumie spróbujcie zrobić jakiś ciekawszy pasek na dole bo wygląda jak mocno przerobiony klasyk moglibyście wziąć przykład z Eternity :) a jeśli nie chcecie to zostawcie tak jak jest bo jest dobrze :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w utrzymaniu serwera :P

Opublikowano

ładnie to wygląda tylko tam jak masz pokój to go lekko zakrywa :P zbędny bajer w nim jest bez tych dodatków byłoby lepiej reszta ładna ale w sumie spróbujcie zrobić jakiś ciekawszy pasek na dole bo wygląda jak mocno przerobiony klasyk moglibyście wziąć przykład z Eternity :) a jeśli nie chcecie to zostawcie tak jak jest bo jest dobrze :) Pozdrawiam i życzę powodzenia w utrzymaniu serwera :P

jeśli chcieli by mieć pasek w stylu eternity to musieliby zmienić kodowanie, a niewiadome czy będą potrafili to zrobić ;p

co do taskbara ten czarny ze zlotym na dole niezbyt pasuje

sygna.jpg

Opublikowano

jeśli chcieli by mieć pasek w stylu eternity to musieliby zmienić kodowanie, a niewiadome czy będą potrafili to zrobić ;p

co do taskbara ten czarny ze zlotym na dole niezbyt pasuje

Potrafimy to zrobić.

Na siłę nawet dalibyśmy odtworzyć w 100% interface z star wars.

Jest jedno "ale" co do takich dużych zmian.

Teraz wam wytłumaczę jakie "ale".

A więc, gracze nie lubią takich dużych zmian, że nagle dostają jakiś interface z dupy.

Co prawda jest to nowość... Ale Metin2 powinien Metinem zostać.

Tutaj nie zmienialiśmy zbytnio układu interface.

Zachowaliśmy stary dobry układ Metin'a, który każdy lubi.

Jak ktoś chce mieć interface z Terry, to niech postawi serwer do Terry.

Jak ktoś chce mieć interface z Diablo II, to niech postawi serwer do Diablo II.

Jak ktoś chce mieć interface z WoW'a, to niech postawi serwer do WoW'a.

Nie rozumiem pchania interface z innych gier byleby była nowość.

Ludzie tego nie lubią, bo to nie jest ładne, użyteczne i interesujące.

Mało kogo w tych czasach obchodzi skill administratorów, który pokazują kodując taki interface.

Gracze chcą serwerów grywalnych, ciekawych i takich na których można hajsu natrzepać.

Wiele serwerów startuje i wprowadzają zmiany na własną rękę (Wyj**ane w zdanie graczy mają na dany temat) - To ja się ku**a pytam dla kogo oni ten serwer robią jak nie dla graczy, a później wielkie zdziwko "O GJA ZDICHU NIKT U NAS NIE GRA!!! CZEMU? PRZECIEŻ MAMY TAKI PRO ZAKODOWANY INTERFACE".

Puenta:

- Ludzie nie lubią serwerów gdzie nie mają wpływu na serwer

- Serwera nie grywalnego nie uratuje nawet rozdawanie pieniędzy graczom, a nowości typu interface psujące klimat Metina odstraszają.

Nie wiem po co to napisałem, ale macie.

95% graczy mnie poprze.

Ja robię serwer z teamem ogarniętym, ale w Metina też od 2008 roku gram ;)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Mi osobiście podoba się, ale jak przeczytałam Wasze wypowiedzi i popatrzyłam ponownie na ten nowy interface... To faktycznie tło na dolnym pasku jest zbyt ciemne, rozjaśnić to i będzie rewelacja <3

Opublikowano

Potrafimy to zrobić.

Na siłę nawet dalibyśmy odtworzyć w 100% interface z star wars.

Jest jedno "ale" co do takich dużych zmian.

Teraz wam wytłumaczę jakie "ale".

A więc, gracze nie lubią takich dużych zmian, że nagle dostają jakiś interface z dupy.

Co prawda jest to nowość... Ale Metin2 powinien Metinem zostać.

Tutaj nie zmienialiśmy zbytnio układu interface.

Zachowaliśmy stary dobry układ Metin'a, który każdy lubi.

Jak ktoś chce mieć interface z Terry, to niech postawi serwer do Terry.

Jak ktoś chce mieć interface z Diablo II, to niech postawi serwer do Diablo II.

Jak ktoś chce mieć interface z WoW'a, to niech postawi serwer do WoW'a.

Nie rozumiem pchania interface z innych gier byleby była nowość.

Ludzie tego nie lubią, bo to nie jest ładne, użyteczne i interesujące.

Mało kogo w tych czasach obchodzi skill administratorów, który pokazują kodując taki interface.

Gracze chcą serwerów grywalnych, ciekawych i takich na których można hajsu natrzepać.

Wiele serwerów startuje i wprowadzają zmiany na własną rękę (Wyj**ane w zdanie graczy mają na dany temat) - To ja się ku**a pytam dla kogo oni ten serwer robią jak nie dla graczy, a później wielkie zdziwko "O GJA ZDICHU NIKT U NAS NIE GRA!!! CZEMU? PRZECIEŻ MAMY TAKI PRO ZAKODOWANY INTERFACE".

Puenta:

- Ludzie nie lubią serwerów gdzie nie mają wpływu na serwer

- Serwera nie grywalnego nie uratuje nawet rozdawanie pieniędzy graczom, a nowości typu interface psujące klimat Metina odstraszają.

Nie wiem po co to napisałem, ale macie.

95% graczy mnie poprze.

Ja robię serwer z teamem ogarniętym, ale w Metina też od 2008 roku gram ;)

Niby masz racje ale tym jednym ale jest to że jakby to był taki typowo orientalny pasek nie jakieś cudowania typu te gry co wymieniłeś tylko coś prostego i przyjemnego dla oka to graczom by się to podobało :) oczywiście tak jak jest też pasuje :) ale próbujcie też testować z nowościami xD lecz nie to jest ważne czekam na system ulepszeń broni i zbroi oraz wiele innych xD serwer mogę polecić bo widać że team wie co robi :P

Opublikowano

Mini mapa (ktorej nie widac a pewnie jest) ,tez przez Ciebie wykonana ? :)

Minimape jeszcze robimy.

Jest oryginalna z PL'a, tylko ma zmieniony kolor na taki złotawy, jak reszta interface.

Teraz robimy coś w stylu reszty interface (listki itd).

Żadna część tego interface nie była przeze mnie wykonana.

Wykonywał to Yao (Nicku z mpc nie podam, bo on nie chce się chwalić).

Yao jest technikiem Visterii przy której wspólnie pracujemy.

Ja się zajmuje mapami.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

#invoria podobne

Tak?

Ty to chyba interface na invori nie widziałeś.

Mi się wydaje, że mają interface z Fallance.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Ogólny projekt interfejsu jest nawet ładny.

Można się przyczepić do braku prześwitu przy tooltipie oraz Menu + tło pod napisem "Menu" wygląda trochę tandetnie, w ogóle nie pasuje do stylu gry.

Taskbar powinien mieć wyraźniejszy i troszkę jaśniejszy wzór.

Napis MPCforum zniknie na małej rozdzielczości pewnie a da się jednak temu zaradzić tylko wystarczy pomyśleć. :P

Bg pod slotami ubranego ekwipunku powinno się nieco wyróżniać moim zdaniem zamiast być takie ciemne.

Reszta jest całkiem ok.

0LsM05U.png

Opublikowano

bardzo ładne :)

gratulacje umiejętności :]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Bardzo Ładnie wygląda, gratulacje pracy. :)

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...