Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupilem przez boku sms, nie doszlo

HAJCIORZTP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, o 14:09 kupilem za 25zl przez boku sms, ale jeszcze nie doszlo. Wyslalem sms PAY na 92020, a na stronie dalej sie te kolko krecilo. Moje pytanie brzmi co teraz zrobic? Dostane te kase/fundsy? Kiedy?

Opublikowano

Nie zamykaj karty gdzie masz transakcje do jakieś 65minut bo może dojśc.

Czy może już ją zamknąeś?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Wyslalem PAY pod numer 92020 (wlasciwie 2 razy, jak ten pierwszy nie doszedl :F), a ten co mi doszedl to z orange chyba - "dzis wydales juz 31 PLN na uslugi premium rate"

Doladowywalem fundsy za 25zl

Opublikowano

Wyslalem PAY pod numer 92020 (wlasciwie 2 razy, jak ten pierwszy nie doszedl :F), a ten co mi doszedl to z orange chyba - "dzis wydales juz 31 PLN na uslugi premium rate"

Doladowywalem fundsy za 25zl

Napisz do supportu zeby sprawdzili że doszła do nich kasa i niech ci dają twoje fundsy.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Mialem taki zamiar, tylko tam trzeba wyciag z konta telefonu czy cos takiego, a ja nie wiem jak sie to robi. sproboje do nich napisac, zeby odszukali moj numer, moze to cos poradzi.

Opublikowano

Ok, dzieki za wszystkie odpowiedzi. Zrobie to jutro, teraz na basen jade. Prosze nie zamykac tego tematu.

//Spokojnie, zamykamy temat, tylko, jeżeli autor chce go zamknąć :)

//Czaka

Opublikowano

Juz doszlo, choc z orange przyszedl sms, ze zabralo 31zl, a 10000F kosztuje ~25zl...

Kupilem sobie te oferte tiger (saiga, snajpa, ubranie, magazynki, lufa i stock) i ubranie military force czy cos takiego.

Wydaje mi sie, ze temat do zamkniecia.

Opublikowano

Ja tez jestem w orange i tez abonament, wydaje mi sie ze jakby doplacasz do orange te 31 zl, ja tak mialem kiedy wydałem ~50 zł na fundsy to mi przyszła wiadomosc z tym premium rate, trzeba bedzie to sprawdzic ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...