Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Formacja 4-3-3 (4) - gra obrony w Ultimate Team

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, gra może ktoś tą formacją? Ja nad tym myślę, ale boje się o obronę, że będą mi wychodzić do połowy boiska i tracić bramki, bo to dość ofensywna formacja. Gra ktoś nią i może mi troche opowiedzieć jak zachowują się obrońcy? Chciałbym zrobić taki skład:

http://www.futhead.com/14/squads/6095673/

Najbardziej to chodzi mi o to jak obrona się zachowuje w tej formacji, żeby nie tracić 10 bramek na mecz.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie ma problemu z obroną choć ostatnio kupiłem skład za 3,5 mln (Ronaldo Bale itp.) Pod tą formację to grało mi się w obronie okropnie ale na tej samej formacji skład s Serie A gra mi się super w obronie. Pewnie to z tego powodu że według mnie w tej Fifie Obrona Serie A jest najsolidniejsza

Opublikowano

Z obroną nie ma problemu, gorzej z atakiem. Też mi się wydawało, że to bardzo ofensywna formacja, w rzeczywistości jednak nikt nie wystawiał się na pozycje i nie wychodził do piłek (napad Reus, Lewandowski, Hulk). Teraz zmieniłem formację na 3-5-2 niby defensywna a gra mi się świetnie w ofensywie. Zawsze jak spotykam kogoś z formacją 4-3-3 (4), nawet jak ma skład za kilka milionów to wiem, że wygram wysoko.

Opublikowano

Cała 4 obrońców z wysoką pracowitością w ataku.

Jak nie będzie Ci szło na taktyce zrównoważonej to zmień na ustawienie defensywne.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...