Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 konta na jednym komputerze pytanie

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie w regulaminie gladaitusa pisze ze nie mozna przesyłać kasy tylko miedzy kontami pochodzącymi z 1 kompa czyli po ip dochodza itp itp .. TEraz mam pytanie gdybym sciągną jakis sa tam ponoc programiki do blokowania (zmiany ip) mogłbym sobie przesyłać kase na gorsze konto znaczy chodzi mi o lvlowo kase bezkarnie ? może ktoś się wypowiedzieć kto tak robił i doradzić ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

I tak wykryją. I żaden program nic Ci nie da. Siekną na oba konta blokadę trwającą do 2038 i będziesz musiał odczekać bo odwołanie i tak nic nie da :P

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dostaniesz bana

jak był jeszcze ten stary support to nic z tym nie robili ale od kiedy jest nowy to niema bata dostaniesz bana 

miałem tak 2 lata temu i przestałem grać ban na konto 100 lvl i 80 z statami 3/4 razy większe od 100 

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Są na tych samych serwerach i z tego samego IP więc możesz dostać bana oczywiście na dwa konta, może jak by konta pochodziły z dwóch różnych IP wtedy byś nie dostał bana. Mógłbyś sobie jakimś programem zmienić IP i zrobić nowe konto może by to coś dało i zmniejszyło szanse na bana.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...