Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osiągnięcia klasowe ? jak nabić

-Goku-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak nabić osiągnięcia klasowe, ponieważ sposób 3 kontami chyba już nie działa. Próbowałem dziś i nie zaliczało nic.

Trailer GMZ i funkcja DEL wywala wszystkich, nawet mnie :/

jest jeszcze jakiś inny sposób ? oprócz próby nabijania normalnie ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Auofinish jeszcze jest (i ma bypassa do NFSTimes więc można go używac bezpiecznie)

Funkcja Lobby Kick (DEL) działa tyle, że jeśli w lobby sa 2 osoby, kóre jej używają to wszyscy zostaną wyrzuceni z gry.

Trzeba grać legalnie tak jak ja to robiłem (jak jeszcze 99% ludzi nie było hackerami tylko około 30%)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ale jak chcez z 2 okien jeździć klasówki? Prywatne wyścigi nie zaliczają się do Achievementu

142g9ox.png

Opublikowano

Auofinish jeszcze jest (i ma bypassa do NFSTimes więc można go używac bezpiecznie)

Funkcja Lobby Kick (DEL) działa tyle, że jeśli w lobby sa 2 osoby, kóre jej używają to wszyscy zostaną wyrzuceni z gry.

Trzeba grać legalnie tak jak ja to robiłem (jak jeszcze 99% ludzi nie było hackerami tylko około 30%)

O co chodzi z tym autofinisherem? Nie blokuje to później rankingu i nie wyświetlają się złe czasy na NFST?

PS Odpowiedz na PW. :-)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tak dokładnie, Nabija czas bardzo długi więc nie widać tego czasu na NFSTimes a równocześnie zwycięża :P

Nie wiem czy pojedynczy czas jest rejestrowany w Historii Times ale na pewno nie będzie go na liście Twoich najlepszych czasów przejechanych tras

142g9ox.png

Opublikowano

Tak dokładnie, Nabija czas bardzo długi więc nie widać tego czasu na NFSTimes a równocześnie zwycięża :P

Nie wiem czy pojedynczy czas jest rejestrowany w Historii Times ale na pewno nie będzie go na liście Twoich najlepszych czasów przejechanych tras

Wyścig zostanie zapisany i może pojawić się na głównej stronie Twoich statystyk pod warunkiem, że nie jeździłeś jeszcze danego wyścigu. (nie masz jeszcze czasu z danej trasy, więc zapisuje ten, co ma - nawet bardzo słaby)

Czas wyścigu i trasę można odczytać chociażby w zakładce "History".

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wyścig zostanie zapisany i może pojawić się na głównej stronie Twoich statystyk pod warunkiem, że nie jeździłeś jeszcze danego wyścigu. (nie masz jeszcze czasu z danej trasy, więc zapisuje ten, co ma - nawet bardzo słaby)

Czas wyścigu i trasę można odczytać chociażby w zakładce "History".

A to raczej odpada. Szkoda, że normalnie nie da się tych klasówek nabić bo cheaterów pełno. :-)

Opublikowano

A to raczej odpada. Szkoda, że normalnie nie da się tych klasówek nabić bo cheaterów pełno. :-)

Czemu odpada ;)

Będzie ok, z tym, że przy głębszej analizie można się domyślić, że coś jest nie tak, skoro gracz wyciska czas np. 4 minuty na trasie, którą średnio jedzie się 2 minuty i ciągle zajmuje 1 miejsce.

Ale na szczęście (dla cheaterów) EA ma na to wywalone.

@nie lepiej po prostu kicknąć ludzi z lobby i jechać "normalnie"?

HB5fLf7.png

Opublikowano

mnie też wywala z wyścigu jak używam ;/

Czasem zdarza się tak, że w jednym lobby jest kilku kierowców z owym trainerem, może to być przyczyną kicknięcia Cię z wyścigu.

Za każdym razem Cię wyrzuca?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Może już to zablokowali.

Sprawdzę później u siebie i dam edit.

To działa tak, że sam wyścig jedziesz, zajmujesz 1 miesjace i nalicza Ci osiągnięcie? :D

Opublikowano

To działa tak, że sam wyścig jedziesz, zajmujesz 1 miesjace i nalicza Ci osiągnięcie? :D

Tak, aktywujesz funkcję w lobby (lub wcześniej), następnie zawodnicy stają na linii startu, a po 3,2,1... zostają rozłączeni (kick - praktycznie nie ma ich już po zakończeniu odliczania w lobby), wyścig jedziesz sam, a po jego ukończeniu dostajesz nagrody i achievement jak za wyścig MP.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Tak, aktywujesz funkcję w lobby (lub wcześniej), następnie zawodnicy stają na linii startu, a po 3,2,1... zostają rozłączeni (kick - praktycznie nie ma ich już po zakończeniu odliczania w lobby), wyścig jedziesz sam, a po jego ukończeniu dostajesz nagrody i achievement jak za wyścig MP.

Przetestuje. Widziałem już tę opcję, ale nie korzystałem. A bana mogę dostać na staty, czy konto?

Opublikowano

Przetestuje. Widziałem już tę opcję, ale nie korzystałem. A bana mogę dostać na staty, czy konto?

To zapisuje się w statach jak zwykły wyścig, nie ma tam podanej ilości kierowców, którzy z Tobą jechali więc blokada statystyk Ci nie grozi ;)

O konto też bym się nie martwił, często gracze nie wiedzą kto jest "kickerem" (po kilku wyścigach z rzędu mogą się zorientować), więc nawet raporty są rzadkością.

HB5fLf7.png

Opublikowano

To zapisuje się w statach jak zwykły wyścig, nie ma tam podanej ilości kierowców, którzy z Tobą jechali więc blokada statystyk Ci nie grozi ;)

O konto też bym się nie martwił, często gracze nie wiedzą kto jest "kickerem" (po kilku wyścigach z rzędu mogą się zorientować), więc nawet raporty są rzadkością.

Testowałem, działa. :D Dzięki. I oto będzie mój sposób na nabijanie klasówek. Chyba jedyny pewny i szybki. :P

Opublikowano

Z trzema launcherami też działa i jest tak samo szybki jak ten :D

Bo to w sumie ta sama zasada. Tak czy tak jedziesz sam, ale jednak odpalenie jednego launchera + trainer jest mniej problematyczne niż 3. :P

Np wątpię czy mój komp by nawet dał radę. :D

Opublikowano

Ja odpalam wszystkie trzy na minimalnych rozdzielczościach i ustawieniach graficznych i śmiga a komp nie jest za rewelacyjny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...