Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VW Golf MK1

sejmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzałem u siebie i maksymalnie da się go wymaksować w D na 398.

Silnik uliczny Omnia 4/3/0 i Doładowanie Uliczne Amerikon 3/3/0.

Opublikowano

Sprawdzałem u siebie i maksymalnie da się go wymaksować w D na 398.

Silnik uliczny Omnia 4/3/0 i Doładowanie Uliczne Amerikon 3/3/0.

Da się na 399, wystarczy włożyć silnik 2* bodajże niebieski (nie jestem pewien z kolorem bo nie mam jak sprawdzić teraz, jak coś dam edita)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Da się na 399, wystarczy włożyć silnik 2* bodajże niebieski (nie jestem pewien z kolorem bo nie mam jak sprawdzić teraz, jak coś dam edita)

1391278875-U917524.jpg

Nie dało rady

Opublikowano

Łapaj, że się da (jednak to był zielony, sorry za wprowadzenie w błąd)

1391280665-U113074.jpg

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

1391285423-U917524.jpg

To mi wychodziło najbliżej maxa, każda inna część, lepsza w czymś o 1% dawała klasę C

Opublikowano

Szkoda... A więc trzeba zbierać diamenty w nadziei, że w końcu ten silnik wypadnie. Dzięki za wszystkie odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...