Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się robić churchila?

riventop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. JEstem w tą grę początkujący mam juz kv-1. Koledzy w gimbie mi powiedzieli, że mam robić churchila, mam już matildę i gra mi się nią nawet ok. Jednak czy warto robić tego churchila czy jakąś inna linię. Polecicie coś?

Opublikowano

Ta linia do najlepszych nie należy. Jak do 7t jeszcze ujdzie, bo nienajgorszy pancerz, to czym dalej tym gorzej. 8/9 Niszczę jak chce, nie polecam tej linii, ale zapewne hejty będą (Jakbym napisał, że polecam to i tak by były)

Jak chcesz jakieś HT robić to polecam linie do E5, kolega ma ten czołg i w 1 bitwie tym czołgiem 9k dmg... Od T1 HT już zaczyna się robić coraz lepiej, a potem od 7t jest bardzo przyjemnie. T29 (Najlepszy 7t) T32 (jeden z najlepszych 8) M103 (jeden z najlepszych 9t) E5...

Opublikowano

Nie 9k tylko 8300 lol. >.>
Słuchaj mnie czasami Juri xD

Churchill I był jedną z moich ulubionych piątek. Bardzo fajny, lecz ze względu na to, że jesteś początkujący odpuść sobie tą linię. Na razie zapoznawaj się z grą w KW-1 i amerykańskich HT. Minie trochę czasu, zanim Brytolce będą dla ciebie dobrym wyborem.

Opublikowano

Strasznie tego tam duzo ;d. Co bys polecil dla takie gracza ktory juz cos tam ogarnia?;d

Kv-1 najlepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...