Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer GF wyłączony

BeQuiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

jak na razie nazwa dotyczy serwera .ca lecz kto wie kiedy nadejdzie kolej na .pl obserwując rynek podejrzewam że najpóźniej w 2015(łączeniem serwerów było krokiem w kierunku zamknięcia gry).

Pamiętacie news na forum .pl o metin2.z8games.com(popularnie zwany przez graczy .us) dołączającym do portfolio gameforge? Otóż właśnie ten serwer zostanie zamknięty :D

A wy jak myślicie, jak długo pociągnie nasz PL?

Pozdrawiam, BeQuiet

Opublikowano

Ciekaw jestem tylko jednego...Po co?Skoro mają z tego takie zyski.Jeżeli będą zamykać to zaczną zapewne od naszego polskiego globala, bądź wyłączą wszystkie naraz, gdyż serwery GF jak sama nazwa mówi, mają jednego właściciela ;)

Opublikowano

Ciekaw jestem tylko jednego...Po co?Skoro mają z tego takie zyski.Jeżeli będą zamykać to zaczną zapewne od naszego polskiego globala, bądź wyłączą wszystkie naraz, gdyż serwery GF jak sama nazwa mówi, mają jednego właściciela ;)

Może już im sie przestaje to opłacać. Większe koszta utrzymania :p

nlcEZxg.png

Opublikowano

No szczerze to nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy.

Co prawda graczy serwer PL tracił, jednak hajs na pewno był ogromny.

To się gracze zdziwią... zaraz zacznie się wymiana eq.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Padnie PL, to na privy przybędzie po 1k osób+ ;]

I tak od dawna privy są lepsze od PL'a zyski spadły, to nalezy zamknąć, kto wiem może stworzą też priva jakiegoś zamiast tego PL'a ?

Gdzie bd grac 10k osób :D

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Opublikowano

Padnie PL, to na privy przybędzie po 1k osób+ ;]

I tak od dawna privy są lepsze od PL'a zyski spadły, to nalezy zamknąć, kto wiem może stworzą też priva jakiegoś zamiast tego PL'a ?

Gdzie bd grac 10k osób :D

No, może będą chcieli zemną współpracować, chociaż bym ich olał haha.

Co do tematu no no niezła beka chociaż na pl jest dalej multum graczy ale za aktualizacje itp płacą też nie mało.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Zanim pl padnie.. Znów zacznie się masowa sprzedaż eQ i postaci i za chwilę będzie plota ,że pl zamykają. Trochę byłoby smutno bez naszego globala.

Opublikowano

Jeszcze trochę pociągnie, jak się siedzi na serwerach to kicka od przeciążenia więc troche ludu gra w to jeszcze :D

PS
666 post ]:->

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...