Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

YouTube problem z nazwą zamiast imienia i nazwiska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój problem polega na tym, że założyłem sobie nowe konto na YouTube i nie mogę zmienić nazwy z imienia i nazwiska na sam pseudonim. Mam jeszcze 2 starsze konta i na tym starym to mam sam Pseudonim, ale to konto ma jakieś 2 lata i nic na nim nie zmieniałem, potem założyłem nowsze konto przed 2014 rokiem i tam mogę zmienić nazwę z imienia i nazwiska na sam pseudonim, ale wtedy odłączam konto od Google + i nie mogę pisać komentarzy i pewnie jakieś inne blokady mam, ale się nie przyjrzałem jakie... Gdy łączę konto z Google + to mogę pisać komentarze, ale wtedy mam imię i nazwisko zamiast nazwy :/ wiele YouTuberów ma sam pseudonim, a ja nie mogę sobie go ustawić, na tym najnowszym koncie to zrobiłem sobie url kanału i tam wpisałem pseudonim, ale nie mogę już odłączyć konta od Google + i jestem skazany na imię i nazwisko, co mam zrobić by mieć ten pseudonim na YouTube ? nie chcę żadnego nowego konta robić już :/

Opublikowano

Musisz stworzyć drugie konto w tym jednym. Sam to robiłem, ale już nie pamiętam jak. Trzeba stworzyć chyba nowy kanał w tym jednym koncie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Musisz stworzyć drugie konto w tym jednym. Sam to robiłem, ale już nie pamiętam jak. Trzeba stworzyć chyba nowy kanał w tym jednym koncie.

A nie da się obejść tego tworzenia nowego konta w jednym ? Wiem że tak się da, ale już na to konto w którym jest imię i nazwisko dałem filmy i jak bym zrobił drugie konto w tym jednym to chyba bym musiał od nowa wysyłać filmiki na to przełączone konto, a poza tym jak bym zrobił to konto do przełączenia to bym nie mógł mojego pseudonimu ustawić chyba, bo już wpisałem w url kanału mój pseudonim i by pisało, że już zajęty i bym musiał nowy wymyślać i to tak jakbym musiał nowe konto robić ( CHYBA ) nie da się innaczej zmienić z imienia i nazwiska na pseudonim ? Albo napiszcie mi jakiś działający poradnik jak to zrobić i czy to nie zepsuje moich obecnych filmów ? bo wysłałem już te filmy i nie wiem czy będę musiał je od nowa wysyłać i czy nie będzie nic stało na przeszkodzie żeby mój pseudonim się zgadzał...

Opublikowano

A nie da się obejść tego tworzenia nowego konta w jednym ? Wiem że tak się da, ale już na to konto w którym jest imię i nazwisko dałem filmy i jak bym zrobił drugie konto w tym jednym to chyba bym musiał od nowa wysyłać filmiki na to przełączone konto, a poza tym jak bym zrobił to konto do przełączenia to bym nie mógł mojego pseudonimu ustawić chyba, bo już wpisałem w url kanału mój pseudonim i by pisało, że już zajęty i bym musiał nowy wymyślać i to tak jakbym musiał nowe konto robić ( CHYBA ) nie da się innaczej zmienić z imienia i nazwiska na pseudonim ? Albo napiszcie mi jakiś działający poradnik jak to zrobić i czy to nie zepsuje moich obecnych filmów ? bo wysłałem już te filmy i nie wiem czy będę musiał je od nowa wysyłać i czy nie będzie nic stało na przeszkodzie żeby mój pseudonim się zgadzał...

Niestety nie da się tego zrobić. Trzeba stworzyć nowy kanał na tym koncie. Najwyżej do nowego kanału dodasz w URL jakąś cyfrę i tyle.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Niestety nie da się tego zrobić. Trzeba stworzyć nowy kanał na tym koncie. Najwyżej do nowego kanału dodasz w URL jakąś cyfrę i tyle.

A będę mieć już na tym nowym kanale te stare filmy czy jak to jest ? :/ bo żal mi kasować tych filmów i wrzucać je od nowa

Opublikowano

A będę mieć już na tym nowym kanale te stare filmy czy jak to jest ? :/ bo żal mi kasować tych filmów i wrzucać je od nowa

Nie wiem czy da się je przenieść na nowy kanał, ale jeśli się nie da to trzeba wrzucać od nowa.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...