Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mam bana?

AlienPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis latam sobie po steamie i patrze a tam pisze Zarejestrowane blokady VAC 1 i lece na multi a tam wyskakuje serwer cod jest obecnie niedostepny.Czyli mam bana na multi?Zombie i singiel dziala normalnie.Oraz Jak mozna sprawdzic na co ma sie dokladnie bana?

Opublikowano

Jeżeli masz napisane zarejestrowane blokady VAC to na coś masz napewno bana, wejdz w opcje steam i w zakładce konto masz tam status VAC i i powinien być tam taki znak zapytania, klikasz w niego i pojawia sie okienko z grami ktore masz zbanowane, mi na przyklad pokazuje mw3 i cs:go bo na tych mam bana.

Opublikowano

No pisze ze ban na multi z powodu oszustw.Ja juz wiecej produktu posranego stima nie kupie za bany z powietrza.Mogli mnie zbanowac za to ze armia noobow spamowala ze mam hacki?Gralem czysto mialem na nuketown staty 132 na 12 i moze wtedy vac sie ogarna ze cos moge miec.Przecie wam sciemniac ni bede czy cos mialem czy nie.I pytanie czy jest mozliwosc usuniecia tego chamstwa.

Opublikowano

Cześć,

Niestety przedobrzyłeś sobie. Od teraz masz nałożoną blokadę na konto STEAM, której w ŻADEN sposób nie da się zdjąć. Od teraz zbanowanie nie pozwoli Ci grać na serwerach chronionych tych z [tarczą]. Ban masz tylko za jedną rzecz, a mianowicie: użyłeś programu do hackowania lub niedozwolonego kodu do jakichś modyfikacji. I pamiętaj, że miesiąc mogłeś nic nie używać. Bany VAC przychodzą często z wysokim opóźnieniem czasowym. Ponieważ kody muszą zostać sprawdzone, a cheaty znajdować się na liście wykrytych. Na przyszłość polecam zapłacić troszkę więcej, niż pobierać jakieś syfy.

Jeśli masz ochote to proszę skontaktować się z supportem steamu:

https://support.steampowered.com/newticket.php

I życzę na przyszłość troszkę więcej szczęścia.

Pozdrawiam,

Ikinoma

SUPPORT MY MENTAL HEART OR I WILL KILL YOU!

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi.Czitow nie uzywalem nigdy.Mozliwe ze ban jest za to ze mialem niedozwolone wbijanie expa gdyz grywalem a fast expach bez tarczy.Ale jak nie moge na tarczowanych grac jak nie moge rowniez na tych bez tarczy.wyskakuje ze serwer cod jest niedostepny.

Opublikowano

refresh.Dalej jak gre odpalam wyskakuje serwer niedostepny.Czyli ban na cale multi,czy tylko serwy z tarcza.Napisalem do supportu ale odpowiedzi nie widze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...