Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnej gry na słabego PC'ta

WolframHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć !

Na początku chciałbym Wam przedstawić specyfikację mojego sprzętu (nie powala na kolana, ale mogę bez problemu na najwyższych ustawieniach graficznych grać w FIFE 14, CoD 4 MW, Mafia II, Far Cry 3) :

Model laptopa : HP Compaq Presario CQ57-C7

Procesor : Intel Celeron CPU B815 1.60 GHz

RAM : 2GB

Karta graficzna : Intel HD Graphics

Jakie wymagania musi spełnić gra :

- Bardzo dobra fabuła, najlepiej nieliniowa.

- Gra wydana po 2010

- Ma to być gra z rodzaju FPS (np. CoD) bądź sandbox (np. Mafia)

- Obie wyżej wymienione gry już przeszedłem dlatego proszę mi ich nie podawać.

- Czas jej przejścia to minimum tydzień intensywnej gry (jeśli nic takiego nie będzie, może być i krótsza)

- Ma śmigać na moim PC bez problemów ( mogę przeboleć średnie ustawienia graficzne)

- Dobrze by było, gdyby jej rozmiar GB nie przekraczał 10.

- Dobra grafika, chociaż mając do wybory postawić na grafikę bądź fabułę, to wybrałbym te drugie.

Mam nadzieję, że będziecie w stanie pomóc mi wybrać coś ciekawego.

Pozdrawiam !

Opublikowano

War Thunder i Surwarium. Nie wiem jak na tym złomie grałeś w Far Cry 3 na najwyższych ustawieniach graficznych.

Może i na średnich, nie pamiętam dobrze, ale w każdym razie bez najmniejszych lagów. I nie sądze, że jest to złom, skoro pociąga bez problemu takie gry. Dzięki za odpowiedź, zobaczę te propozycje.

Niestety, ale War Thunder za bardzo mi podchodzi pod MMO, a nie lubię takich gier. Survarium - ta gra jeszcze nie wyszła -,-

Opublikowano

Może i na średnich, nie pamiętam dobrze, ale w każdym razie bez najmniejszych lagów. I nie sądze, że jest to złom, skoro pociąga bez problemu takie gry. Dzięki za odpowiedź, zobaczę te propozycje.

Niestety, ale War Thunder za bardzo mi podchodzi pod MMO, a nie lubię takich gier. Survarium - ta gra jeszcze nie wyszła -,-

Tak, ale zaraz będzie otwarta beta, a na tak słaby sprzęt nie mam więcej propozycji. Jeśli chodził Ci Far Cry 3 to zobacz DayZ: Standalone.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Tak, ale zaraz będzie otwarta beta, a na tak słaby sprzęt nie mam więcej propozycji. Jeśli chodził Ci Far Cry 3 to zobacz DayZ: Standalone.

Wydaje mi się, że można jeszcze coś znaleźć. Skoro grałem na nim w CoD MW, to chyba można znaleźć coś równie dobrego. DayZ : Standalone jeszcze zobaczę, na pierwszy rzut oka całkiem spoko.

Opublikowano

Wydaje mi się, że można jeszcze coś znaleźć. Skoro grałem na nim w CoD MW, to chyba można znaleźć coś równie dobrego. DayZ : Standalone jeszcze zobaczę, na pierwszy rzut oka całkiem spoko.

Może Battlefield 3?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Spec Ops: The Line, na maks detalach raczej ci nie pójdzie, ale może na średnich zagrasz.

Bardzo dobra, trochę niedoceniana gra, ma bardzo wciągającą fabułę.

Opublikowano

Może Battlefield 3?

Oo, już o wiele lepiej. Dziwne, że sam prędzej nie pomyślałem. Dzięki !

Spec Ops: The Line, na maks detalach raczej ci nie pójdzie, ale może na średnich zagrasz.

Bardzo dobra, trochę niedoceniana gra, ma bardzo wciągającą fabułę.

Przyznam, że nigdy nie słyszałem nawet o tej grze, ale nie zaszkodzi przetestować.

Opublikowano

Battlefield P4F

Medal of honor

Warface

CS

S.K.I.L.L.

Tylko Warface wchodzi w grę, bo w resztę wymienionych już dawno grałem.

• 9 miesięcy temu...
Nowicjusz
Opublikowano

Ja mam sprzęt na i3, 3GB Ramu i intel HD i FIFA 13 na minimalnych słabo chodzi.. Człowieku jak Ty chcesz w coś na tym grać?

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...