Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

www.moople.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajna stronka , przed pobraniem można posłuchać tego co się ściągnie , można zobaczyć tez teksty piosenek odsłuchanych ( zależy których ;p )

Google Polska zdecydowało się na radykalny krok wprowadzając nową wyszukiwarkę plików mp3 - Moople.pl, która na razie przechodzi testy jako Beata wersja i wg. zapowiedzi Google Polska ma zdominować polski rynek wyszukiwarek. Projektem zajęła się grupa młodych programistów oddziału Google Polska i jest jedynym tego rodzaju projektem Google zamkniętym wyłącznie w obrębie jednego kraju - wykorzystującym sytuacje prawną na terytorium Polski. Niestety projekt ten nie został poparty przez siedzibę Google.de będącą koordynatorem Google w naszej strefie dlatego na razie nie jest on symbionizowany logiem Google.

http://www.moople.pl/images/logo_small.jpg

Opublikowano

Uzywam tego na codzien , zawsze cos sie znajdzie nowego i ciekawego :) z downloadem poki co nie mialem problemu

---

Tak myslalem ,ze komus sie tu przyda xD

Opublikowano

woooh zajebista sprawa z tą stroną. Nie znałem jej wcześniej więc wielkie dzięki za podanie adresu ;)

usunieta by MIKE

Opublikowano

Cos pięknego xD

Jak narazie moja Playlista poszła w zapomnienie ;) Teraz bawie sie tym!

Dzieki! 5++++

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

stronka się b przyda oczywiście 5*

choć ja tam wole wrzutę^^

też można przed pobraniem posłuchać^^

Opublikowano

Hmm przykleić temat lub proponuje zrobić nowy Dział:

off top i 2 poddziały:

Muzyka

Gry ( Download Gier Single lub Tez Multiplayer ) ,lecz byłoby to na większą skale rozwiniecie tego forum ... Osobiście mógłbym wsadzić nie jedna grę Single typu San Andreas , Need For Speed Pr0 Street itp. :) Dla mnie to nie problem ,ale problemy będę mogły dotyczyć tego z opanowaniem tego , zangazowanie nowych moderatorów do tych działów ... Tutaj pojawiają sie często tematy z muzyka i nie tylko :) w Poddziale z muzyka pojawiłby sie tematy z ( Dj'owaniem , twórczością muzyki , programy do tworzenia , programy do odtwarzania i związane z muzyka , strony internetowe z download'em i nie tylko ) no ,ale pomysł można rozwinąć lub tez skrytykować ... Ja wszystko przyjme ( to tylko pomysł :) Lub dodać do tego Działu Forum Ogólne te 2 poddziały ...

Opublikowano

to nie jest warez ! jak chcesz to idz na dw.p* -,-

strona sie przydaje ale lepsze wrzuta..

Opublikowano
Hmm przykleić temat lub proponuje zrobić nowy Dział:

off top i 2 poddziały:

Muzyka

Gry ( Download Gier Single lub Tez Multiplayer ) ,lecz byłoby to na większą skale rozwiniecie tego forum ... Osobiście mógłbym wsadzić nie jedna grę Single typu San Andreas , Need For Speed Pr0 Street itp. :) Dla mnie to nie problem ,ale problemy będę mogły dotyczyć tego z opanowaniem tego , zangazowanie nowych moderatorów do tych działów ... Tutaj pojawiają sie często tematy z muzyka i nie tylko :) w Poddziale z muzyka pojawiłby sie tematy z ( Dj'owaniem , twórczością muzyki , programy do tworzenia , programy do odtwarzania i związane z muzyka , strony internetowe z download'em i nie tylko ) no ,ale pomysł można rozwinąć lub tez skrytykować ... Ja wszystko przyjme ( to tylko pomysł :) Lub dodać do tego Działu Forum Ogólne te 2 poddziały ...

to nie jest jakas hamska przytupowa tylko powazne forum o hackach :P

Opublikowano

Mowie ... Komentujcie co chcecie ... To tylko Pomysl ... Chodzi o to ,zeby tylko to uporzadkowac ,a przynajmniej muzyke ... ,a z grami to 2 pomysl jaki mi przyszedl do glowy ... i mowie mogl by sie tym zajac ... Tylko pierw zgoda i przyjecie pomyslu ,ale ja do niczego nie zmuszam :) i nie naklaniam :)

Opublikowano

CZesć

A ja mam pewnien problem z założeniem konta ne e... Wpisuje tam adres e-mail,haslo oraz te literki no i tu problem bo zawsze wyskakuje blad jakbym zle cos wpisal. JAk je trzeba wpisać.

Thx za pomoc.

Pozdro

368216.png