Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klan, Animy(albo podobnie)

sowa1529

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc
Mogl by mi ktos powiedziec kto jest liderem albo adminem w klanie Anima Viiliis ( nie pamietam dokladnie nazwy)
I powiedziec czy trudno jest sie tam dostac?
Bo nie mam chwilowo kompa( jest w naprawie) i nie moge ich sprawdzic a slyszalem od kolegi, ze to dobry klan bez dzieci. .

Opublikowano

Liderem jest chyba jakiś lumic, najlepiej to napisz do kogoś kto jest z tego klanu to on Cię jakoś wkręci, z tego co widzę to podania rozpatrują na ich stronie www.

Opublikowano

No z tego co pamietam to kolega mówił, że brak tam jakich kolwiek dzieci bo grał z nimi i wydaja sie w porzadku.. Moze sie mylisz bo Chyba siedzial nawet na TS( ale nie jestem pewien) to mowi, ze przyjemni ludzie i da sie pogadac o wszystkim( i nie ma tego chaosu co w wiekszosci klanow).
A jak z dojściem do nich? Bo chcial bym tam dojść.? ? ?

Edit:
A mogl bys podac ich strone?

Opublikowano

O panie :) Heh.
Widze, że to już wyższy poziom klanu.
Dostać się tam nie będzie łatwo :/
Obejrzałem ta stronke i zapowiada się ciekawie, bo wszystko ładnie i cacy na tym ich forum.

Edit:
Jeszcze jedno pytanko, a mianowicie na jakich mapkach grają oni CW?( jeśli ktoś się orientuje).

@Omek nie raportować, ponieważ usunałem poprzedni post i wyszło prawie jak double

Opublikowano

Usunąłem link do forum klanu. Powinienem również zbanować osobę, która to dodała, ale tego nie zrobiłem. Jeżeli już to z linkami do klanów komunikujcie się za pomocą pw

9368_gold.png

Opublikowano

Ja jestem z animków ;).

jak chcesz stronę do klanu pisz do mnie na pw.

Atmosfera jest u nas fajna. Niema chaosu jak winnych klanach. Nie spodziewaj się dużej frekwencji w tygodniu graczy bo jest to klanu z osobami dorosłymi, które mają swoje obowiązki.

Gorąco Cię zapraszam, złóż podanie u na forum ;).

A na pewno Lumiic i reszta moderatorów je rozpatrzą ;).

Opublikowano

Nie bede zdradzal :)

Chcialbym dojsc do was ale kurcze nie spelniam wymagan :(

Ale gratki za zgranie i umjejetnosci :)

To pozostaje mi cwiczyc i nic wiecej aby dojsc do was :)

Opublikowano

Jak chcesz ćwiczyć to polecam Viktora i tu się dzieli na to co wolisz ?

- SMG, SG i szybki czas reakcji (rozpierdalanka)

graj DR z Turasami, jak ogarniesz tam mecze wszystkie możesz śmiało mówić, że masz skila na SMG i prawie każdego zetniesz.

- AR, SR oraz trick nade (gra taktyczna)

graj mix pol ( pw: dópa ) i inne gry SnD. Jak będziesz ogarniać, każdą AR albo SR to możesz śmiało mówić, że masz skila i prawie każdego zetniesz.

TO SĄ MOJE ODNIESIENIA I WRAŻENIA Z GRY ! NIE KAŻDEMU MUSI SIĘ TO PODOBAĆ !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...