Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć lepszą rangę?

Ding

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o lepszy kolor nicku, lepsze traktowanie, niż kolor nicku niebieski.

Jak tak zrobić? Jak uzyskać LEPSZĄ RANGĘ, lepsze traktowanie userów, użytkowników forum, w moją stronę - W TYM DZIALE o nazwie ''Pogaduszki''?

Chodzi mi, żeby lepszy, niż kolor niebieski nicku był - jak się zagląda temat, to są kolory nicku.

GM ma czerwony kolor nicku. Administratorzy jasny-zielony, itd...

Proszę o pomoc...

Pozdrawiam - Ding

bez gif

Opublikowano

Jesteś zwykłym użytkownikiem po co ci ten kolorek będzie jak i tak nic nie zmieni ?

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

tylko lizodupy dostają takie rangi , tyle mogę Ci powiedzieć bo jestem na forum od kilku lat i wiem co sie dzieje .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jeśli lecisz tylko na kolorek to od 500 postów masz pro usera, od 800 postmakera, a od 2000 postwritera. Ale jak będziesz tak spamował to zostaniesz obdarowany jakże unikalną rangą Zbanowanego.

Opublikowano

tylko lizodupy dostają takie rangi , tyle mogę Ci powiedzieć bo jestem na forum od kilku lat i wiem co sie dzieje .

Tia, zarejestrowany w '13...

Opublikowano

po chuj ci ranga. Nie wiem po co tu ludzie się bawią w jakichś moderatorów, mentorów. Nawet na tym nie zarabiają.

Na wszystkim trzeba zarabiać, żeby to miało sens? Mnie satysfakcjonuje to, że mogę pomagać i robić coś dla forum, a jednocześnie być docenionym rangą.

Opublikowano

Na wszystkim trzeba zarabiać, żeby to miało sens? Mnie satysfakcjonuje to, że mogę pomagać i robić coś dla forum, a jednocześnie być docenionym rangą.

o kurwa pomaganie jakimś gimbusom cie jara. Ja pierdole. Za 10 lat i tak zapomnisz, że bawiłeś się w moderowanie jakiegoś działu na forum. Jak chcesz pomagać to pomagaj chorym dzieciom np.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Zajmowanie miejsc w konkursach. Za plakietki takie jak Black Member,Blue Member,Gold Member otrzymujemy Best Membera, ktoś wyżej podał link do opisu tych plakietek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...