Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cooler S775

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak do 50zł najlepiej, a jak kupie używaną taką fere to nie będzie nic gorzej?
Na boxowym chłodzeniu po grze w BF3+- 1godzina 58-59C
I jak mogę go wykręcić tego E5200 mam mobo foxconn g31mx series i są tam, rzeczy do OC ale nie wiem za cholerę jak tego użyć u innych na filmikach na YT te biosy są całkiem inne, ja nie mam zmiany napięcia tylko mogę dodawać albo odejmować napięce. Zasilacz Pentagram silent force

Opublikowano

@znikło z pierwszej więc F5
I jeszcze mam pytanie jak mam mobo foxconn g31mx, mam fabrycznie wybory do podkręcania i mam step I i tam jest na 210MHZ +0.500 napięcia i 0.10 do ramów i w step 2 jest tak tylko, że 220 +1.000 i +0.20 na ramy w 3 tak samo logicznie, i mam ustawione na step 3 i komputer chodzi wmiarę dobrze, lecz to podkręca tylko Procek a nie ramy, to w czymś przeszkadza jak fabrycznie jest na 200 a teraz na 230? bez zmiany w ramach oprócz napięcia. I jeszcze czytałem, że ten procek można do 3Ghz bez zmiany napięcia podkręcić, mi bez zmiany napięcia PC się nie włącza, a nie chce spalić procesora. Wiecie może co zrobić i na +ile napięcia ustawić? (chyba moge zmieniać napięcia co 0.125-0.250-0.375 i tak dalej jak to poustawiać żeby chodziło dobrze? i jak ustawiać ramy, bo nawet na step 3 ramy w ustawieniu 4-4-4-12 ii 800mhz, wtedy PC się nie włączał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...