Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie teraz się najszybciej expi low acc

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam quarantiny zrob darmowe reklamy na nx kup coś za nx i na platinum idź grać. Odkąd znerfili nemexisa nie znam trybu na którym by więcej expa leciało, no chyba że ft infected ship ale to zbyt długie.

Opublikowano

tak jak kolega wyżej, polecam QR.

Niema innej opcji, żeby szybciej expić.

Możesz próbować z FT na statku albo DT - wydaje mi się, że coś jest z nimi zrobione bo coraz więcej pokoi widzę na platynie.

Na QR to najlepiej EQ:

- plecak 3slot

- 2x rpg i law

- czarny nade

- 2-pack nade

- miny

Ja tak gram i dużą część gier kończę z 9 zabójstwami na koncie. Wydaje mi się, że to dobry wynik.

Szukaj najlepiej roomów, gdzie w nazwie jest napisane: ALL ALPHA + FAST, CA-Skillexe do niego hasło to: fast.

Do CA-Skillexe będzie Ci trudno wejść na małej randze, bo to jest typowy room dla "znajomych".

Jak masz tyły to wejdziesz. Jak będziesz chciał tam expic to pisz do mnie (-iuJooo)

9 rund w obydwu pokojach trwa 5 min :).

Opublikowano

Wczoraj na Arms Race leciało po 3k z passami po 100%, możliwe że był event.
Tak jak Ed Dog napisał, dobrze leci na QR ale lepiej moim zdaniem specem.

Opublikowano

dwa dni qr z dobrą ekipą z maj 3 0% do maj 4 45%.

To też zależy kto co lubi. Mi np. QRki tak się znudziły, że omijam je szerokim łukiem. Strasznie mozolne jest robienie cały czas tego samego.

9368_gold.png

Opublikowano

Nie są takie mozolne . Zalezy co robisz . Jak campisz to przyznam ci rację . Ale można przecierz uciekać po mapie przed 10 zombiakami w tedy jest adrenalina .

Polecam freeruning .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...