Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie K1

robaczek1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważylem ze niektore 70lvl'e strzelaja szybciej z k1 i pytanie jest takie .

1.Podkręcaja i szybciej strzelaja

2.Maja dobre komputery

3.Lata praktyki z k1 ...

chyba ze cos sie ustawia na komputerze i WR jest szybszy lub cos w tym stylu ...

Jestem ciekawy poprostu jak to robia ... Prosze o odp

Opublikowano

Wydaje Ci sie. Owszem, mozliwe ze maja dobre komputery i troszke szybciej strzelaja, jednak zazwyczaj jest to zludzenie gdy widzisz to przez kamere. A to ze szybciej zabijaja to juz tylko praktyka i celnosc.

Opublikowano

Zależy to od komputera. Jak już pisałem w innym temacie maksymalnie możesz mieć 140 fps w grze.

Od ilości FPS zależy to jak wysoko skaczesz, biegasz i jak szybko strzelasz ;)

Widocznie mają lepszy komp od cb, a co za tym idzie więcej FPS.

Ew. mają OVC ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeszcze odpowiadając na każdy punkt.

1. Bardzo dobry procesor i karta graficzna, które mogą być podkręcony. Proces nazywa się overclocking, można jeszcze używać programów typu Gamebooster, które może troszkę zwiększają wydajność. Dzięki temu faktycznie można "szybciej strzelać"
  2. Tak jak wyżej, bardzo dobry procesor, karta graficzna i hopa!
  3. Myślę, że każdy 70 lvl+ ma lata praktyki WR i niektórzy najwięcej z K1, potrafią przewidzieć wszystkie ruchy przeciwnika i zabić go zanim ty skierujesz na niego celownik, refleks, rozeznanie i w ogóle :P
  4. Może to być również jakaś wersja K1 typu GOLD, która ma większe statystyki, w tym przypadku SPEED, lecz to rzadkość :P
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...