Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Wirusy w BOL'u

Voldemort_Pl

Pytanie

Opublikowano

Witam pisze tutaj ponieważ chciałbym testować cheat Bol studio a nie chce ryzykować zarażeniem komputera przez wirusy, gdy pobrałem paczkę i przeskanowałem go w virustotal wykryło mi 4 zagrożenia. Moje pytanie czy te wirusy to jakieś wirusy groźne dla komputera czy są wykrywane jako wirusy a tak naprawdę to pliki które są brane za wysoko przez te arabskie czy jakies inne antywirusy?

Tutaj link do skanu:

https://www.virustotal.com/pl/file/5230129c74a01d822f814518f5bcc10c64c381b2a70117b90605fb18400699c5/analysis/

kopianfsw002kopia.jpg

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trojany i malware wykryte przez skanery antywirusowe na virustotal są groźne, tylko w tym rzecz, że jest to najprawdopodobniej tylko nadwrażliwość skanerów na dany fragment kodu programu. Sam program jest niegroźny i nie powoduje żadnych zarażeń. Możesz spokojnie używać, pliki które mają poniżej 15/50 wykryć ZAZWYCZAJ są niegroźne. Przynajmniej taki jest limit bodajże na mpcforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...