Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

________________________________________________________________________________________________

1391203960-U612533.png

1391208777-U612533.png

________________________________________________________________________________________________

Zapraszam Was na BETA TESTY serwera!
IP: mclobby.pl
WERSJA: 1.6 i 1.7

Co to za tryb gry?

Krótko mówiąc, jest to MiniGame, w którym dwie drużyny - Blue i Red walczą ze sobą próbując zniszczyć MONUMENT przeciwnika.
Rolę monumentu pełnią bloki Obsydianu.

Gra jest o tyle ciekawa, że każdy może budować!
To gwarantuje wspaniałą rozgrywkę na całe godziny!

No cóż... Obecnie są Beta Testy, ale sama rozgrywka działa.
Bardzo zależy mi, abyście napisali co takiego mogę zrobić, aby ulepszyć i umilić wam rozgrywkę.

Na koniec kilka zdjęć z serwera:

1391210296-U612533.png
-----
1391210279-U612533.png
-----
1391210269-U612533.png
-----
1391210260-U612533.png
-----
1391210233-U612533.png

Jeszcze jedno... Na serwerze są teraz tylko 2 mapy, w związku z czym szukam budowniczych do stworzenia następnych ;)
Jeżeli chciałbyś spróbować swoich możliwości, bądź masz z kim budować to koniecznie napisz!

@EDIT: Na serwerze mamy już 7 map! Sprawdź je Wszystkie!

Minecraft to moje życie ;!

Opublikowano

No no... wiedzę że nieźle się wam gra ;) Jeszcze miło by było jak byście napisali tutaj coś o serwerze.

Opublikowano

1.7.2

Hmm - wydaje mi się, że dla graczy no-premium łatwiej dostępną wersją jest 1.6.4

Jednakże jeżeli jestem w błędzie wyprowadźcie mnie z niego.

Są inne osoby, które uważają, że powinienem zrobić na wersji 1.7.2?

PS. Krótka prezentacja z serwera(film + 500 widzów na kanale)

Opublikowano

Serwer polecam

Współtworzyłem go i ma naprawde autorskie pluginy i to nie są skrypty tylko naprawde prawdziwe pluginy.

Ten serwer jest dla lubiących Minigry.

Pozdrawiam

jp8p35.jpg

Opublikowano

Serwer polecam

Współtworzyłem go i ma naprawde autorskie pluginy i to nie są skrypty tylko naprawde prawdziwe pluginy.

Ten serwer jest dla lubiących Minigry.

Pozdrawiam

Dziękuję za to polecenie. Jak wiecie to wciąż jest beta, dlatego czekamy na nowe pomysły, a także poszukujemy budowniczych!

Opublikowano

Siemka!Gra

Grałem.

Nie powiem, że głupi tryb. Nawet fajnie się grało. Tylko, że na 2 z wszystkich mapek nie mogłem znaleźć reszty monumentu.

Nawet 1vs1 się fajnie gra :)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Monumenty ustawione są symetrycznie względem własnych. Prościej poszukać u siebie, a potem znaleźć u wrogów.

Niemniej jednak dziękuję, za tą miłą opinię.

Opublikowano

Serwer wydaje się ciekawy, zagrałbym gdyby serwer był na 1.7.2 :)

Na prośbę - teraz serwer jest dostępny zarówno na wersji 1.6 jak i 1.7

Opublikowano

Jeszcze raz gorąco wszystkich zapraszam, a także proszę o waszą ocenę w tym temacie :)

Opublikowano

Zdaję sobie z tego sprawę. Jak zapewne wiesz, Mpcforum jest to forum poświęcone cheaterom, a większość graczy na tamtym serwerze jest właśnie z tego forum... Z racji iż jest to beta testujemy pluginy, a nei graczy. W pełnej odsłonie zadbamy o moderację, która będzie pilnować by cheaterów nie było.

Opublikowano

Uwaga!!!

Nowa mapa została dodana!!!

Zapraszam do wypróbowania.

Pozdrawiam,

Aqas1

PS. Screeny dodam potem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer się wciąż rozwija.

Nowe mapy zostały dodane!

Zapraszamy do gry!

Serwer się wciąż rozwija, niedługo wyeleminujemy błędy związane z trybem obserwatora, z pustymi liniami oraz poprawienie pluginu!

Gorąco zapraszamy!

jp8p35.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dodaliśmy klasy... Co się będę rozpisywał... wejdźcie na mclobby.pl i sami sprawdźcie :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Od ostatniej zmiany podanej w temacie (Nie liczę tutaj klas :D) minęło sporo czasu, a wiele rzeczy zmodiflikowaliśmy, dodaliśmy i naprawiliśmy.

Jako, że jestem w ekipie serwera, a autor tematu wyjechał na wakacje informuję was o wszelkich zmianach i dodatkach na serwerze DTM.

@A więc odświeżam :)

Zmodifikowaliśmy:

- Ilość klas,

- Większe możliwości każdej z poszczególnych klas,

- Zmiany niektórych mapek oraz polepszenie ich (Wygodniejsze, pomysłowe, a przede wszystkim wymagające współpracy graczy),

- Efekty podczas niszczenia monumentu drużyny przeciwnej,

- Przebywanie w lobby <- Zobaczycie :),

Dodaliśmy:

- Klasy,

- Przedmiot w ekwipunku informujący pokrótce o umiejętności wybranej klasy (Wyróżniają się, więc wystarczy, że spojrzysz na wyposażenie),

- Więcej map,

- Większą ilość serwerów DTM - już nikt nie będzie narzekać na brak miejsca.

Pozbyliśmy się:

- Wszelkich bugów związanych z klasami,

- Crashy serwera,

- Wyrzucania graczy podczas gry,

- Błędów podczas logowania.

Chcemy dodać (I niedługo wcielimy to w życie!):

- Możliwość wykupywania dostępu do klas (Oczywiście za pomocą waluty serwera - LobbyCoins).

A teraz dodam jeszcze coś od siebie (Takie małe wskazóweczki, lecz mogą wam pomóc):

- Polecam budowanie fortyfikacji na swojej połowie mapy w nocy, a atakowanie przeciwników w dzień - W dzień widać przeciwników, więc można ich namierzyć, a w nocy nie widać, toteż lepiej się fortyfikować.

- Współpraca to podstawa, nie raz gdy grałem i obserwowałem rozgrywkę, drużyna która umiała się zgrać i komunikować (Tak porządnie) wygrywała!

PS: Wyłapiesz buga - pisz do nas, a my go naprawimy! :D

PPS: Przypominam, że w dalszym ciągu jest to BETA, więc mogą występować błędy - mała szansa, niestety zawsze jakaś ;(

Pozdrawiam, zapraszam i polecam.

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...