Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaproszenie na serwer MT2 przez sms..

Konsolowiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio dostałem sms'a z zaproszeniem na pewien prywatny serwer Metin2. Jakoś teraz tak mnie to trochę bardziej zainteresowało i zastanawiam się dlaczego akurat ktoś wysłał do mnie wiadomość? Skąd osoba, która wysyłała wiedziała, że kiedyś grałem w Metina? Sam nie wiem ale nie sądzę, że był to przypadek. Kiedyś z tego numeru na, który otrzymałem tą wiadomość wysłałem sms na smocze monety. Myślicie, że mój numer został jakoś no nie wiem, zdobyty, przechwycony i stąd wiadomo, że grałem kiedyś w Metina? Bo dlaczego akurat ja dostałem zaproszenie na serwer? Skąd niby wiadomo, że osoba do której zostanie wysłany sms grał kiedyś w MMO ? Też dostaliście jakieś zaproszenia smsem? Sprawdziłem z ciekawości i jest prezentacja na forum. Nikt nie mógł mi wyciąć żartu bo nikt nie wie, że grałem w Metina ;)

Opublikowano

Pewnie numery są gdzieś zapisywane te od zakupu i im wyciekła baza, sprzedali, albo sami wysyłają teraz reklamy :3

Opublikowano

Numery z których kupujemy przedmioty w is w grach jak np. Metin2, Tibia są zapisywane a następnie jeżeli jest taka potrzeba

Wysyła się reklame w postaci sms, sam otrzymałem taki sms dwukrotkie tyle że reklamowany był serwer Tibi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...