Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeskakiwac na 7T arte czy isc od poczatku?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczynam robic arte, mam francuski 3tier, ale gra trojkami do najprzyjemniejszych nie nalezy, dlatego nie wiem, czy z kv2 przeskakiwac, czy lepiej isc isc od poczatku i sie troche poeczyc?

2 sprawa, taki offtop, Wy robicie kazda linie rownilegle, czy np. konczynie 1, a potem druga? Bo ja aktualnie ide we wszystkie linie, dlatego mam tylko najwyzszy 7T, IS'a, zblizajac sie powoli do T29, a reszta pojazdiw (glownie niemcy) to 4...

Opublikowano

Domęcz się jeszcze ten i może następny tier, ot po prostu żeby sobie wytrenować grę. Możesz też odpalić serw testowy i tam nauczyć się grać(oczywiście bez gold, equipa, consumables i tego rodzaju rzeczy które się kupuje na teście).

Ludzie robią różnie. Ja osobiście staram się być tak na IV-VI tierach bo wyżej już po prostu jest grind na CW. Ale niektórzy potrafią rozwijać jedną jedyną linię i przed drugim tysiakiem bitew mają X tier. Ale tak nie warto, należy się ćwiczyć w różnych czołgach i stylach gry, bo nie zawsze będziesz mieć wybór. Poza tym potrzebne są moneymaker'y. I nudno się gra jedną jedyną linią.

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca Ci się iść od początku w artylerie. Czołg KW-2 jest strasznie przyjemny, a szczególnie jak zbadasz i zamontujesz działo 152mm i załadujesz pociski HE. Z tym działem słabsze czołgi (pod względem pancerza) możesz strzelać za 500 - 800 typu te nowe niszczyciele niemieckie czy inne czołgi. Artylerie, którą byś zbadał jest w miara przyjemna, bo miałem na starym koncie tylko jest niekiedy nie celna mimo, że celownik masz skupiony na maksa.

Ja osobiście robię najpierw jedną linię, a potem zabieram się za kolejną, bo jeżeli w Twoim wypadku robisz wszystkie to spodziewaj się pierwszej dziesiątki w następne wakacje. Jeżeli masz tego IS`a to idź w IS`a-7, bo czołg brany jest na CW oraz dobry początek dla nowych graczy. Ewentualnie zastanów się, bo czołg T110E5 to również fajny jak IS-7.

Opublikowano
Zaczynam robic arte, mam francuski 3tier, ale gra trojkami do najprzyjemniejszych nie nalezy, dlatego nie wiem, czy z kv2 przeskakiwac, czy lepiej isc isc od poczatku i sie troche poeczyc?

Jak mówili up nie rób arty, bo dla newbie jest ona nie najlepsza. Do tego co ma francuski 3t do ruskiego kv-2?

2 sprawa, taki offtop, Wy robicie kazda linie rownilegle, czy np. konczynie 1, a potem druga? Bo ja aktualnie ide we wszystkie linie, dlatego mam tylko najwyzszy 7T, IS'a, zblizajac sie powoli do T29, a reszta pojazdiw (glownie niemcy) to 4...

Ja mam prawie 11k bitew i nie mam żadnego Xt, a są ludzie co mają 2-4k i już pierwsza Xt. Jest 1 spory - tego, że robi się kilka linii równocześnie - Nie masz żadnej Xt na jakieś CW czy coś. Radzę Ci robić kilka linii, ale max. 3, a nie jak ja 7 ;p

Opublikowano

Tzn. Arta gra mi sie dobrze, ale jak teraz mam 3 tier, gdzie nie graja zbyt ogarnieci gracze, to prawie nic nie moge zrobic :D

to tam gdzie sie da, arte przeskocze.

nastepna sprawa, to zrobie jak radzicie. Wygrinduje do IS'a 7 i T-29, a nie cLy czas na 4 tierach. Dzieki.

Opublikowano

ja aktualnie robie 6 lin . Maus , JagdPzE-100 , E-50M . Is-4 , AMX 50B , T110E4 . Ja tam 3 t arty czy tam też 4 t arty nie gram bo psują staty moim zdaniem . Kiedyś jeszcze przed nerfem art to zajebiście się grało M41 co tigera na hita się miało . A teraz to gówno moim zdaniem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...