Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką klasę polecacie?

Minimonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym zacząć grę w tere tylko nie bardzo wiem jaką klasą zagrać . Chciałbym abyście mi coś doradzili zależy mi na bardzo dużym dmg w krótkim czasie jak możecie wypiszcie + i - jakie te klasy posiadają ^_^

minionek_5956.png

Opublikowano

O rajuśku. Bardzo duży dmg w krótkim czasie, może Archer? Dobry dps, szybki. Albo Warrior, tank-dps, aczkolwiek trzeba nauczyć się uników.

Również dobry jest Sorcerer, ale niektóre skille dość długo rzuca.

Opublikowano

Jeśli chodzi o DPS to największy zdecydowanie robi Slayer / Zerk / Sorc no i można podpiąć jeszcze archera. Teraz pytanie, czy wolisz grać mele, czy ranged DPS'em ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Berserker: Najwiekszy damage w grze, strasznie wolny i dosc trudny do opanowania. Ciezka zbroja czyni go dosc wytrzymalym podczac PvP

Warrior: Niezbyt wielki damage. Bardzo szybki i mobilny lecz trudny do opanowania dla poczatkujacych graczy, stunner. Jesli nie opanujesz dodge'ow (unikow) to w PvP bedziesz latwym celem ze wzgledu na leatherowa zbroje.

Slayer: Polaczenie zerkera i warriora. Niezbyt szybki lecz dosc mobilny i silny DPS. Wyposazenie go w odpowiednie glyphy i ekwipunek czyni go jedna z silniejszych klas na PvP, Stunner. Leather'owe armory, sprawiaja, ze jest stosunkowo slaby lecz w rekach bardziej wymagajacych graczy postac OP :)

Sorcerer: DPS zasiegowy, da sie z niego wyciagnac bardzo duzo i nie trzeba do niego wybitnych umiejetnosci lecz ze wzgledu na cloth'owe (szmaciane) armory jest stosunkowo latwy do ubicia kiedy sie do niego zblizysz.

Archer: (Moj wybor) Ranged DPS, duzy damage, mobilny. Jego atutem sa pulapki zasiegowe. Niezbyt wymagajaca klasa lecz bez odpowiedniego wkladu wlasnego nie osiagniesz dobrych rezultatow. Leather armor = niezbyt wytrzymaly.

Powiem Ci, ze zanim ja zaczalem gre w tere, przetestowalem wszystkie postaci, ktorymi moglbym grac i jednak wybor padl na archera. Jest dosc przyjemna postacia i mozna ja calkiem ciekawie rozwinac. Damage jest zadowalajacy jak na moje gusta (a jestem dosc wybredny). A co do twoich wymagac to zadna postac w 100% sie nie wpisze w ten szablon bo gdyby taka postac byla to wszyscy by nia grali. W Terze postaci (jesl chodzi o Damage Dealerow) sa bardzo zbalansowane ale jesli chodzi ci o rozpoczecie gry to z czystym sumieniem polecam wlasnie archera, a jeszcze lepiej bedzie jesli przetestujesz sobie kazda z interesujacych cie postaci.

Opublikowano

Hmm to chyba zaczne grać archerem ;>

minionek_5956.png

Opublikowano

O rajuśku. Bardzo duży dmg w krótkim czasie, może Archer? Dobry dps, szybki. Albo Warrior, tank-dps, aczkolwiek trzeba nauczyć się uników.

Również dobry jest Sorcerer, ale niektóre skille dość długo rzuca.

Sorc NIE ma skilla, który długo rzuca po 48lvlu.

Wtedy dostajesz buffa, który redukuje cast time o 70%.

Opublikowano

Hmm to chyba zaczne grać archerem ;>

Jesli nie chcesz sprawdzac, ktora postac Ci przypasuje to mysle, ze nie bedziesz zalowal ale jesli decydujesz sie na archera to postaraj sie o dobra bron i rekawiczki na poczatku. Butki i zbrojke mozesz zrobic w pozniejszym czasie.

Opublikowano

Polecam Archera. :)

Bardzo dobra postać w PvP a w PvM też bosko sobie radzi ze względu na zasięgowe bicie. :)

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...