Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Blue Ezreal jest jeszcze dobry ? Dyskusja

NewaX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biorąc pod uwagę moje porównania (mniej-więcej takie same statystyki, a nawet blue miał więcej kasiory), wydaje mi się, że typowy build adc jest wydatniejszy. Więcej bije praktycznie ze wszystkiego, tylko nie ma slow'a z rękawicy, ale to zupełnie już inna mechanika i wydaje mi się to nieprzydatne. Pomaga jedynie przy lepszym gonieniu i efektywniejszym trafianiem skillshotów.

Moim zdaniem lepszy typowy.

Opublikowano

To już chyba Trinity było by lepsze niż Rękawica teraz :3

Opublikowano

Po buffie Triforce lepiej brać własnie triforce zamiast rękawicy, ostatnio grałem blue ezem, w grze nie było widać tego dmg ale po grze, w zakładce graph zadałem praktycznie najwięcej.

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Doublelift nadal buduje blue ezreala i bardzo ładnie nim gra. To kwestia przyzwyczajenia, z tego, że blue ezreal ma bardzo mocnego poke. A jeszcze jak ma nastackowane manamunę, to ma bardzo mocnego poke.

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Opublikowano

Aktualnie lepszy jest trinty ezreal z normalnym buildem.

Opublikowano

ponieważ ez to najgorszy adc w grze w late jest niczym przy cait lub jinx jego auto ataki są równe big creepem, a w early z q harrasowanie zrobiło się dużo truniejsze bo ludzie nauczyli grać się przeciwko ezowi i wyszedł już z mety osobiście nie lubie mieć go w teamie, lecz jeżeli już jest to wole eza który robi dmg tylko z Q [łapka na slowa, tear, lw, blood, cdr buty itd].

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Blue Ez jest dobrym buildem ,ale trudnym musisz trafiać ze skillshotów , jeśli nie umiesz to nawet nie próbuj .

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Nie, to już stara meta, obecnie łatwy do skontrowania przez kilka postaci. Ja osobiście polecam grać red eza, najlepszy build.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...