Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System zdobywania broni?

SiroccoBrown

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moje pytanie polega na zadaniu pytania jak się domyślacie ;p

Mianowicie, z tego co zauważyłem żeby, aby odblokować broń np. z IV poziomu musimy kupić broń z III poziomu. Chciałbym się dopytać czy zawsze tak jest? Czy np. jeżeli mamy 20. poziom to bronie same się nie odblokują?

Pytam dlatego że mam zwiadowce 15lvl, specja. 9lvl, i szturmowca 12lvl i kupione po broniach na II poziomie i jedna na III a kasy brak :unsure:

Proszę o szybką odp. <3

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo twojej wypowiedzi, czyli np. jak mam na zwiadowcy broń III poziomu i odblokowany IV poziom to nie muszę kupować tego IV żeby odblokował się V?

Z twojej wypowiedzi zrozumiałem że muszę wbić VI lvl daną bronią. Czyli broń też ma lvl?

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

A gdzie pisze ten lvl broni? :D

Opublikowano

@ref do mojego szczęścia potrzeba jeszcze wiadomości gdzie wyświetla się lvl broni.

Opublikowano

Nie mam dostepu do gry aktualnie ale poszukaj w zakladce ze swoim profilem na samej gorze tam masz takie zakładki ktoras jest od profilu tam wszystko masz  

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Level broni wyświela się w specjalizacji bojowej. Jest to jedna z zakadek a górze.

Jeżeli nabijesz wymaganą ilość fragów bronią z np. 2lvl to możesz kupić broń z 3lvl i teraz tą z 3 lvl musisz nabić następną ilość fragów żebyś mógł kupić broń z 4lvl

Opublikowano

Skończyłem grać może jakiś miesiąc temu i nie wiem jak teraz jest po najnowszej aktualizacji, która wyszła jakoś parę dni temu, ale przed nią było właśnie tak, że aby kupić broń z IV poziomem, to musiałeś kupić broń na III poziom i tak odblokowywać po kolei.

Jeżeli nabijesz wymaganą ilość fragów bronią z np. 2lvl to możesz kupić broń z 3lvl i teraz tą z 3 lvl musisz nabić następną ilość fragów żebyś mógł kupić broń z 4lvl

Ilość fragów to raczej jest do szansy na trafienie krytyczne. Jeśli zabijesz wymaganą ilość to podnosi Ci się poziom na trafienie krytyczne, ale jest (przynajmniej było) tak, że jeśli masz początkową broń to nie możesz wbić 2 poziomu na szansę na trafienie krytyczne. Będziesz miał tam wymaganą ilość fragów, ale żeby podniosła się ta szansa to musisz właśnie kupić broń na 2 poziom itd.

5nq9.jpg

Opublikowano

Ilość fragów to raczej jest do szansy na trafienie krytyczne. Jeśli zabijesz wymaganą ilość to podnosi Ci się poziom na trafienie krytyczne, ale jest (przynajmniej było) tak, że jeśli masz początkową broń to nie możesz wbić 2 poziomu na szansę na trafienie krytyczne. Będziesz miał tam wymaganą ilość fragów, ale żeby podniosła się ta szansa to musisz właśnie kupić broń na 2 poziom itd.

Tak masz rację mój błąd. Ale to nie zmienia faktu, że aby kupić broń np. 4lvl musisz najpierw kupić broń 3lvl.

P.S. to jak mam nabite fragi do next poziomu trafień krytycznych, to czemu nie wbija new lvl i nie liczy frag'ów ?

Opublikowano

P.S. to jak mam nabite fragi do next poziomu trafień krytycznych, to czemu nie wbija new lvl i nie liczy frag'ów ?

Bo właśnie musisz kupić broń na następny poziom, czyli masz broń na 3 poziom to max poziom na krytyczne trafienie to właśnie 3. Żeby mieć większy poziom na kryta to też musisz kupować bronie.

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...