Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maksymalnie tani i maksymalnie skuteczny komputer do Lol'a na High

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. A więc tak : ostatnio dostałem ostrego wkurwu po grze w 30 fps'ach na laptopie i postanowiłem sobie złożyć maksymalnie tani komputer do grania w lola na średnich detalach ( i słuchania muzyki podczas rozgrywki + zejścia do pulpitu i pochodzenia po internecie jak padnę bez zawiechy ). Musi być strasznie tani i w miarę skuteczny (będzie na xp'eku). Oczywiście będzie z używanych części. Monitor, mysz, klawiaturę i obudowę już mam ( ale czekam również na propozycje jakiejś z ok. 2011 roku, skutecznej, będzie kupowana jako używana ). Budżet to myślę jakieś kilka stów, bo ma być tani a nie służyć do grania w bf 4 na ultra z cieniami.

Tutaj kilka drobnych informacji o grze : http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=12281 ( skoro lol im na średnich chodził w 50 fpsach pomimo zintegrowanej grafiki, to chyba da się coś zdziałać i tutaj ? ;) )

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...