Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znacie pewnie serwer skkf'a lub mchc tam jest coś takiego jak ranking pvp np jeśli kogoś zabijesz to dostajesz lodową ilość punktów np od 1 do 100 a ta osoba która zginie dostaje też te punkty ale na minusie czyli mu odejmie prosze was o wykonanie dla mnie takiego skryptu i zeby była komenda na sprawdzenie swojego rankingu dziękuje z góry.

Opublikowano

EloRatingSystem ;).
+
W javie musisz trochę pogrzebać w kodzie bo są ch***we wiadomości o i jest MySQL :D.

Opublikowano

Ja bym może ci zrobil z tablicą wyników. Jak mi się uda na single to ci po kolei wkleję komendy:

1. /scoreboard objectives add Ranking-PVP playerKillCount <---- Ranking-PVP to nazwa tego celu, moze być cokolwiek, np. kille, zabojstwa, itp.

2. /scoreboard objectives setdisplay sidebar Ranking-PVP <---- ustawienie, że ten cel ma się wyświetlać z boku.

Sprawdzałem, u mnie na serwerze działa, wyświetla wyniki od najwyższego, więc od razu masz TOP PVP.

Pozdrawiam.

@down

To było zbędne.

Moje projekty:

Opublikowano

To jest połączenie serwera z stroną ww przez baze MySQL. Polecam plugin ScoreBoardStats. Na oficjalnej stronie tego pluginu masz opisane co można ustawić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...