Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klika pytań przed zakupem.

Freakzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar w te ferie zakupić tą część coda, tylko mam parę pytań... Jak wygląda sytuacja obecnie? Jest dużo cheaterów? Gra w to dużo osób? Istnieje coś takiego jak promod? Wymieńcie mi kilka powodów, dlaczego warto nabyć tą grę. :)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Cheaterów znajdziesz jak w każdej części CoD na PC. To już plaga tej platformy, ale da się normalnie pograć. :-)

Gra bardzo dużo osób. Na pewno jest to liczba porównywalna z MW3 lub większa.

Promod istnieje. :-)

Dlaczego warto nabyć?

-Niskie wymagania,

-Dużo graczy.

-Prosty multi, tzn może to złe słowo, ale chodzi o to że nie trzeba tylko kombinować co np. w BF.

-Dość dobra cena.

-Dużo serwerów oraz modyfikacji.

-Można mieć kolorowy nick. ^^

Jeśli nie zależy Ci na trybie zombie to bierz. Jak lubisz zombi to only BO. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jak chcę zombie to gram z kumplami w ROTU w Codzie4 :D Sądzisz, że całościowo gra jest lepsza od jej poprzednika? Jeśli tak, to jutro ruszam do sklepu!

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Gra jest znacznie lepsza od poprzednika. Pod względem graficznym jak i gameplayowym.

Oszuści są spotykani, ale da się grać :) Graczy jest więcej niż w BO i MW3

Ogółem jest to najlepszy CoD jaki wyszedł, jeśli chodzi o fabułe i multiplayer :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Wymienie ci +'sy i -'sy

+

-Mniej cheatów niż w codzie 4

-Duża ilość graczy

-Duża ilość rzeczy do zabawy począwszy od dużego wyboru broni, przez dodatki do niej na perkach, tytułach czy emblematach kończąc. Jednym słowem nie można się nudzić

-Małe wymagania sprzętowe jak na jakość grafiki

-

-Brak serwerów dedykowanych

To jedyny minus moim zdaniem jednak bardzo utrudnia on grę, ponieważ host zawsze jest jakąś sekundę przed tobą, a w tak dynamicznej grze to bardzo dużo...

Opublikowano

ten - mnie zmartwił... a co do serwerów, to jest w grze wyszukiwarka, czy gra sama przydziela siebie do serwera?

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

ten - mnie zmartwił... a co do serwerów, to jest w grze wyszukiwarka, czy gra sama przydziela siebie do serwera?

Wyszukiwarka lobby. Chodzi o to, że gracze sami hostują serwer.

Z tym hostem to nie jest do końca prawda. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

cichy. jak nie prawda? Host ma zawsze najlepszy ping i tego nie zmienisz, chyba, że ma komputer z drewna to ma lagi jak nwm co przy 4 graczach, jednak jeśli ma komputer, który wytrzymuje hostowanie serwera + dobre łącze to zawsze ma nad zwykłym graczem przewagę, co nie oznacza, że to wykorzystuje. ;)

Opublikowano

Emm... to chyba raczej nie dla mnie, bo z reguły gram dynamicznie a 1s opóźnienia to tak jak ping 1000 @_@. Chyba z CoD'em4 w tej sprawie przygrywa :P

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Obawiałem się tych cziterów bardzo bo grałem na teknomw3 tam powiem Ci jest pełno cziterów, lecz w cod mw2 nie jest ich aż tak dużo, ja nie często trafiam na cheater'ów i jestem z tego zadowolony. Mogę sobie normalnie pograć jak chciałem. Sam nie dawno kupiłem mw2. Osobiście Ci polecam. Sam nie dawno zakładałem temat czy opłaca się mw2 na steam kupywać i boom mam ;) Teraz cały czas bawię się w snajpy ;p Tak więc wracając jak najbardziej polecam tą cześć na steam. Mam i jestem bardzo zadowolony :)

Najgorsze tylko jest to, że nie ma tych dedykowanych serwerów i czasem, troszeczkę trzeba poczekać, aż znajdzie odpowiednią ilość osób.

1921.png

Opublikowano

Dobra, dzięki. Gra kupiona i sprawdza się jak narazie dobrze. :D Temat do zamknięcia

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...