Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tryb Ability Draft

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o nowym wprowadzonym trybie jakim jest Ability Draft? W skrócie chodzi tam o wybieranie umiejętności do swoich postaci z puli która została wylosowana.

Czasami można zrobić świetna postać, typu Lycana z takimi pasywkami i Duelem lub ultra-push posta z tp furiona, treantami furiona, "robotami" Tinkera i jego ultem.

Dla mnie to jest odskocznia od zwykłych trybów, po prostu dla zabawy. Można fajnie pograć, dobrze, że nie dodali tego trybu w rankedach.

Pojawiła się również propozycja rozegrania meczu gwiazd na TI4 właśnie w tym trybie. klik

Custom gamesy coraz bliżej. :ninja:

Opublikowano

Ostatnio ziomek wziął Warda Pugny i Ulti Tinkera. Nie mogliśmy z bazy wyjść :< Wszystko zależy od puli skilli oraz tego którego mamy picka. Fajna inicjatywa.

/Edit

Still better than in lol.

he?

Opublikowano

Albo pickujesz spelle, którymi sam niszczysz enemy team, albo zostaje ci samo gówno i możesz całą grę siedzieć w bazie, bo i tak jesteś useless.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

@ Ciekawa odskocznia :)

Wziąłem sobie omni knighta, ze skillami Ursy (Szybkość ataku, i kumulacja) do tego ulti miriany i sieć meepo, Typy nie mogły mnie zabić, do czasu aż wyszedł cały mój team i grałem sam fajna zabawa, ale nigdy nie grałem więcej niż 15 minut (Wszyscy out)

Opublikowano

Gra jest czasami śmieszna po dziwnym dobraniu skilly ale ja grając Magnusem pierwszy raz zrobiłem pente wiec mi ta rozgrywka się podoba :P

• 2 miesiące temu...
Legenda
Opublikowano

Wszystko zależy jakie postaci są w puli. Zagrałem dwa razy i nie mam zamiaru ponawiać gry, ponieważ trafiłem osobnika z kolcami bristla oraz pasywką Earthshakera i non stop stun na pysk i płaczesz... a drugim przypadkiem było ulti meepa z wardem pugny. Tryb dobry do zabawy. Gry z niego nie zapisują się w naszych statystykach. Jeżeli mamy dość męczenia się na pubach/rankedach to zawsze można sobie zagrać.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...