Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyzywanie itd.

Taric

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierw zacznij składać runy to chyba najważniejsze i popraw masterki. Nie wiemy jak grasz, ale pooglądaj ewentualnie poradniki do postaci może się czegoś nauczysz.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Po prostu przestan wbijac sie 1 v 1+, nie lataj za killami, naucz sie teamplayu, sluchaj sie madrych porad (kurwa mac pinguje ci 5000 razy a ty sie nie sluchasz i obaj padamy), raz na jakis czas posluchaj sie lepszego gracza w sprawie np. Buildu. Najwazniesze naucz sie teamplayu!!! Zabierasz wszystkie kille i cala farme dla aiebie, chodzisz gdzie chcesz. Jak sie tobie pisze "przestan zabierac cala farme" to ty odpisujesz "ok" i powracasz do tego co robiles. Pozdro Sakines

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Pierw zacznij składać runy to chyba najważniejsze i popraw masterki. Nie wiemy jak grasz, ale pooglądaj ewentualnie poradniki do postaci może się czegoś nauczysz.

a dasz jakieś dobre masterki ??

Opublikowano

Jesteś chujem? Sam se zrób.

Kurwa, po to pisze jak się w nie dodaje, żebyć kurwa wiedział co ci dają.

Pozdrawiam Jebać Biede, Moje drugie konto.

Opublikowano

Popraw farmę bo to jest tragedia.. teemo w 20min 35farmy ?!

Hmm ja od 23lv w 20min nie mam mniej niż 120 farmy, a staram się średnio wyjść na 150-170 + z jakimś kilem.

BTW. Popraw te runy, poważnie ? tier 1?

Opublikowano

Popraw farmę bo to jest tragedia.. teemo w 20min 35farmy ?!

Hmm ja od 23lv w 20min nie mam mniej niż 120 farmy, a staram się średnio wyjść na 150-170 + z jakimś kilem.

BTW. Popraw te runy, poważnie ? tier 1?

Ten mecz teemo był na aramie i nie skupiałem się na farmie tlyko na harasowaniu.. A te runy z 1 tieru to kupiłem jak pierwszy raz w lola grałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...