Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ticket Promocode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam do was sprawę.Kupiłem 1200 g1 c. i premium brąz i nie dostałem promocodów napisałem do nich ticketa i wysłali mi 3 wiadomości w ostatniej napisali ze mam do odebrania 6 promo i mam sobie wybrac jakas bron "aw50,m4 spectra,hk69,javelin lub jak z tych broni nie chcę żadnej mogę do wyboru 5 000 dinarów czyli 6x5000=30 000 lub na 42 dni jakaś broń ponieważ napisali że nie mogą dodać teraz tych promo. Odpisałem im że chciałbym aw50f 6x7days oczywiście po ang. napisałem to 20 lutego czekam i jeszcze mi nie odpisali odpisałem im z e-mail jak przyszła wiadomość w ziołem odpowiedz. I teraz mam pytanie dobrze im odpowiedziałem czy musiałem im odpowiedzieć na support ?? czy mam jeszcze czekać na tą ostatnią wiadomość ? pomóżcie dam 5 * Z GÓRY THX

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

No właśnie ciągle sprawdzam i nic.Wcześniej gdy wysyłali mi wiadomości związane z tym tematem wysyłali 2 na jeden dzień a teraz na to czekam już 3 dni.

A jeszcze mi nie odpowiedziałeś czy dobrze im odpowiedziałem ja im z e-mail'a odpowiedziałem czy trzeba by z suporta?

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

hmm mysle ze dobrze

ale wiesz co jak chcesz to dla swojej pewnosci mozesz napisac jeszcze do supporu ja mysle ze nie zaszkodzi napisac do tego supportu

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...