Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF4 PS3 problem

Konsolowiec2232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Wczoraj pobrałem najnowszy update 1.07. i nagle pojawił się problem.A mianowicie 1 wkładam płytę do napędu 2 gra się włącza pojawia sie ten żołnierz,który jest na pudełku gry i pojawia się napis "naciśnij START aby rozpocząć grę" no i naciskam go i tu powinno się włączyć główne menu lecz nic się nie dzieje,tylko pojawia się to miasto,padający deszcz i w prawym górnym rogu są te migoczące poziome białe kreski zapisu.Gdy przejde w tryb offline menu sie pojawia lecz gdy przejdę w tryb online pojawiają sie te kreski i nić się nie dzieje.Tak jakby gra złapała zawiechę i cały czas coś wczytywała.Tak jakby coś blokowało tryb online.POMOCY!!! :(

Opublikowano

Może masz przerobioną konsole ? albo to błąd update.. nie wiesz czy np innym robi się tak jak tobie ? masz możliwość sprawdzić np u kolegi ?

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Opublikowano

Konsoli przerobionej nie mam.Mój problem polega np na tym ,że jak chce zagrać na multi albo połączyć się z battlelogiem to pojawiają się te białe kreski oznaczające ładowanie,ale to ładwoanie trwa w nieskończonośc xD

Opublikowano

a może coś dodali w tym update i to właśnie się musi długo wgrać serio nie mam pojęcia co to może być popytaj lepszych Konsolowiczów ode mnie np. tripipi

ew. może być to coś z Dyskiem

Bez_nazwy-3QA3Ls.png

By IndienPz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...